Regé-Jean Page: Από το «Bridgerton» στο «Dungeons & Dragons»

rege-Jean-page Kathy Hutchins
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο νεαρός ηθοποιός θα εμφανιστεί δίπλα στους Chris Pine, Michelle Rodriguez και Justice Smith στην ταινία της Paramount.

Η μεγάλη αποκάλυψη της δραματικής σειράς εποχής «Bridgerton», ο Regé-Jean Page, πρόκειται να εμφανιστεί στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς παιχνιδιού ρόλων «Dungeons & Dragons». Η παραγωγή των Paramount και Hasbro αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως ο 31χρονος ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Chris Pine, Michelle Rodriguez και Justice Smith. Επικεφαλής της νέας ταινίας είναι οι σκηνοθέτες του «Game Night», Jonathan Goldstein και John Francis Daley, οι οποίοι και έγραψαν το σενάριο βασισμένοι σε ιδέες του Michael Gilio.

Shutterstock / paulzhuk

Επί του παρόντος δεν έχει διαρρεύσει τίποτα σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου της ανοιχτής φύσης του «Dungeons & Dragons». Παρόλα αυτά, έχει διαρρεύσει πως ο Page θα έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πέραν όμως της κινηματογραφικής μεταφοράς του παιχνιδιού, οι Paramount και Hasbro ανακοίνωσαν πως σχεδιάζουν και μια live-action τηλεοπτική σειρά από τον Derek Kolstad, δημιουργό και συγγραφέα του John Wick. Όπως και στην περίπτωση της υπόθεσης της ταινίας, παραμένει άγνωστο εάν θα συσχετίζεται με τη σειρά.