Απέρριψε ο Matthew McConaughey τον «Τιτανικό»;

titanic
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Αμερικάνος ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σε σχέση με τις φήμες που τον ήθελαν να λέει «όχι» στον James Cameron.

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί μια φήμη σύμφωνα με την οποία ο Matthew McConaughey απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Τιτανικό» του James Cameron. Ωστόσο, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «Literally!» του Rob Lowe, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως ποτέ δεν του είχε γίνει πρόταση για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Στη συνέντευξη του ο McConaughey εξήγησε πως έκανε ένα δοκιμαστικό με την Kate Winslet που βιντεοσκοπήθηκε, το οποίο ο ίδιος εκτίμησε πως είχε πάει αρκετά καλά. Μάλιστα ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα του γινόταν πρόταση για τον ρόλο που τελικά ερμήνευσε ο Leonardo DiCaprio.

«Αφού φύγαμε, ξέρετε ήταν ένα από αυτά τα δοκιμαστικά που με ακολούθησαν και όταν βγήκαμε έξω που είπαν ότι πήγε υπέροχα. Δηλαδή σαν να με αγκάλιαζαν. Πραγματικά νόμιζα πως θα συνέβαινε. Δεν έγινε έτσι» αναφέρει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

«Ρώτησα τον Cameron γι’ αυτό, επειδή οι φήμες που άκουσα όλα αυτά τα χρόνια και που διάβασα για μένα έλεγα πως είχα έναν ρόλο στον “Τιτανικό” και τον απέρριψα. Δεν ισχύει. Δε μου προτάθηκε εκείνος ο ρόλος. Για ένα διάστημα έλεγα πως πρέπει να βρω εκείνον τον ατζέντη γιατί έχει μπλέξει. Ποτέ δε μου έγινε η πρόταση» συνόψισε ο McConaughey.