Βρέθηκε η Supergirl της μεγάλης οθόνης

sasha-calle
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Sasha Calle θα ενσαρκώσει την «τελευταία κόρη του πλανήτη Κρύπτον» στη solo περιπέτεια του Flash από τον Andy Muschietti.

Καθώς η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στην πανδημία του κορωνοϊού, η Warner Brothers έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη φάση του franchise της με τους ήρωες της DC. Παρά τα προβλήματα η παραγωγή του νέου Batman ολοκληρώνεται τον ερχόμενο μήνα, ενώ οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στην επερχόμενη solo ταινία του Flash με τον Ezra Miller.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Sasha Calle θα παίξει τον ρόλο της Supergirl στη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Andy Muscietti. Ο σκηνοθέτης μάλιστα μοιράστηκε ένα απόσπασμα της κλήσης μέσω Zoom όπου ενημέρωσε την ιδιαίτερα συγκινημένη 25χρονη ηθοποιό ότι κέρδισε επάξια τον ρόλο της «τελευταίας κόρης του πλανήτη Κρύπτον».

Η επιλογή της Αμερικανίδας ηθοποιού με καταγωγή την Κολομβία, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τον ρόλο της στα «Ατίθασα νιάτα» αποτελεί πρωτοποριακό βήμα, καθώς η Supergirl μέχρι τώρα απεικονίζεται στις σελίδες των κόμικ ήταν ξανθιά και γαλανομάτα. Η Helen Slater είχε ενσαρκώσει τη Supergirl στην ομώνυμη ταινία του 1984, η Laura Vandervoort στην τηλεοπτική σειρά «Smallville» και η Melissa Benoist στη σειρά του The CW.

Δίπλα στον Miller θα εμφανιστούν επίσης ο Ben Affleck και ο Michael Keaton ως δύο διαφορετικές εκδοχές του Batman, ενώ φημολογείται πως ο Billy Crudup θα παίξει τον ρόλο του Henry Allen. Εφόσον δεν αλλάξει ο προγραμματισμός της Warner Brothers, το «The Flash» θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022.