Υπό σχεδιασμό μια νέα συνέχεια του «American Pie»

tara-reid
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Tara Reid αποκάλυψε πως καστ και σκηνοθέτες θέλουν να γυρίσουν ένα νέο σίκουελ στην αμερικάνικη κωμωδία.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κινηματογραφικά franchise της δεκαετίας του 2000, το «American Pie», ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα, σύμφωνα με την Tara Reid. Σε μια νέα συνέντευξη της στο Closer, η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως «το συζητάμε για καιρό, όλοι θα θέλαμε να το κάνουμε, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Reid αναφέρει το ενδεχόμενο μιας νέας συνέχειας, καθώς τον περασμένο Μάρτιο δήλωσε στη Daily Mail ότι έχει μιλήσει με τους σκηνοθέτες των ταινιών «και είπαν ότι θα συμβεί, απλά είναι δύσκολο να συντονιστούν τα προγράμματα όλων». Στην ίδια συνέντευξη η Reid παραδέχτηκε πως θα ήθελε να βραβευτεί με ένα Όσκαρ και ότι έχει κάνει «εξάσκηση» στον λόγο που θα δώσει σε μια τέτοια περίπτωση.

«Πρέπει να έχεις ετοιμάσει το λόγο σου και να το εξασκήσεις στον καθρέπτη με την οδοντόπαστα για μικρόφωνο. Θα μου άρεσε και ένα αστέρι στο Walk of Fame του Χόλυγουντ – υπάρχει όμως ακόμα καιρός γι’ αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η 45χρονη ηθοποιός.

Η πρώτη ταινία «American Pie» σε σκηνοθεσία του Paul Weitz με τους Jason Biggs, Chris Klein, Alyson Hannigan, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Seann William Scott και Eugene Levy κυκλοφόρησε το 1999 και έσπασε τα ταμεία και ενέπνευσε μια δική της «σχολή» κωμωδιών. Πέραν των τριών συνεχειών, οι οποίες κυκλοφόρησαν το 2001, το 2003 και το 2012, γυρίστηκαν επίσης πέντε spin-off ταινίες, με την τελευταία να κυκλοφορεί το 2020.