Ο μυθιστορηματικός Anthony Bourdain στη μικρή οθόνη

anthony-bourdain Kathy Hutchins
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το «Gone Bamboo» αφηγείται τις περιπέτειες ενός φιλήδονου δολοφόνου και της πολυμήχανης συζύγου του στον Άγιο Μαρτίνο της Καραϊβικής.

Το δεύτερο μυθιστόρημα του Αμερικάνου σεφ, τηλεπαρουσιαστή και συγγραφέα Anthony Bourdain πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του «Gone Bamboo», όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου, απέκτησαν οι παραγωγοί των «Σε 60 δευτερόλεπτα» και «Ύποπτη συνωμοσίας».

Κεντρικός ήρωας του «Gone Bamboo» που διαδραματίζεται στο εξωτικό νησί του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική είναι ο φιλήδονος δολοφόνος Henry Denard, ο οποίος αφού αποτυχαίνει σε μια αποστολή του, αναζητά τη βοήθεια της ικανότατης συζύγου του για να διατηρήσει τις ισορροπίες στο νησί.

Shutterstock / Sean Pavone

Το Φίλιπσμπουργκ είναι η πρωτεύουσα της χώρας στο νότιο τμήμα του νησιού της Καραϊβικής.

«Ήθελα να γράψω ένα βιβλίο παραλίας με έναν κοινωνιοπαθή. Ήθελα έναν ήρωα και μια ηρωίδα που είναι όσο τεμπέλης, μισθοφορικός, λάγνος και χωρίς τα λυτρωτικά χαρακτηριστικά, όπως βλέπω τον εαυτό μου ορισμένες φορές» είχε γράψει ο Bourdain στην εισαγωγή του βιβλίου που εκδόθηκε το 1997.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των παραγωγών, ο σπουδαίος σεφ είχε γράψει το βιβλίο αφότου πέρασε ένα χρόνο στον Άγιο Μαρτίνο, όπου προσπαθούσε να διαχειριστεί τις δικές του αποτυχίες στην αρχή της καριέρας του. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο μέσω του οποίου θα κυκλοφορήσει η σειρά.