Ανυπομονεί να επιστρέψει ο «Dexter»

dexter Christian Weber
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Σκέφτηκα πως ήταν καιρός να μάθω τι του συνέβη» δήλωσε ο Michael C. Hall για τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς θρίλερ.

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως το Showtime έχει δώσει το πράσινο φως για ένα reboot του «Dexter» και ο Michael C. Hall δήλωσε σε μια νέα συνέντευξη πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα τω δέκα νέων επεισοδίων. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο νέος κύκλος θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά το «φινάλε» της σειράς, που ολοκληρώθηκε το 2013.

«Δεν ξέρω τι να περιμένω, καθώς δεν έχω επιστρέψει ποτέ σε μια δουλειά μετά από τόσο καιρό. Με το “Dexter” σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο, θα δούμε τι αίσθηση θα προκαλέσει. Είναι αρκετά ενδιαφέρον που προσπαθώ να καταλάβω πώς να το κάνω και σκέφτηκα πως ήταν καιρός να μάθω τι του συνέβη» δήλωσε ο ηθοποιός στο NME.

Showtime

Συνεχίζοντας ο Hall εξήγησε πως συμφώνησε να επιστρέψει στο reboot της σειρά μονάχα όταν του παρουσιάστηκε «μια ιστορία που άξιζε» και άφησε να εννοηθεί πως τα νέα επεισόδια θα εξετάσουν διάφορες πτυχές του χαρακτήρα. «Έχουν υπάρξει άλλες προτάσεις και δυνατότητες για το “Dexter”, ξεκινήσαμε από άλλες αφετηρίες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη ιστορία με την οποία άξιζε να συνεχίσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε εάν ο νέος κύκλος επεισοδίων θα αποτελέσει και το φινάλε στις περιπέτειες του κατά συρροή δολοφόνου, ο Hall σχολίασε πως διστάζει να δώσει μια «οριστική» απάντηση. «Θα δούμε. Το μόνο που είναι ξεκάθαρο τώρα είναι πως υπάρχουν δέκα νέα επεισόδια» εξήγησε στη συνέντευξη του.