Η Viola Davis υποδύεται την Michelle Obama σε επερχόμενη σειρά για τις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ

viola-davis-michelle-obama
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Viola Davis αναμένεται να παίξει την πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama για την επερχόμενη σειρά του «Showtime» με τίτλο «The First Lady».

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Gillian Anderson ως Eleanor Roosevelt και η Michelle Pfeiffer ως Betty Ford.

Η σειρά αναμένεται να αποκαλύψει στοιχεία για την προσωπική και πολιτική ζωή των πρώτων Κυριών, και να επικεντρωθεί στις Betty Ford και Eleanor Roosevelt.

Όσον αφορά τη Michelle Obama, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ενσαρκώνεται στην οθόνη καθώς στο παρελθόν την έχει υποδυθεί η Tika Sumpter στο «Southside with You», το 2016.

Η Viola Davis έκανε την μεγάλη ανακοίνωση στο Twitter γράφοντας σε ανάρτησή της ότι είναι πολύ περήφανή που θα μπορέσει να τιμήσει αυτές τις δυναμικές και άξιες κυρίες. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η οσκαρική ηθοποιός είναι οπαδός της οικογένειας Obama μιας και τον Ιανουάριο του 2019  γιόρτασε τα γενέθλια της πρώην Πρώτης Κυρίας ανεβάζοντας στο Twitter μια φωτογραφία τους και γράφοντας ευχές στη λεζάντα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στο Entertainment Tonight, και στο ET, έχει ξεκινήσει από πέρυσι τις προετοιμασίες για τον ρόλο. Στο πλαίσιο της έρευνας μπόρεσε να μιλήσει με τη Michelle Obama, να διαβάσει το βιβλίο της και να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ της. Η ηθοποιός κάνει ήδη δοκιμές μακιγιάζ με τον makeup artist της σειράς και ανυπομονεί για το τελικό αποτέλεσμα.

Την σκηνοθετική επιμέλεια και παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Susanne Bier και είναι ακόμη άγνωστη η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα.