Η καριέρα της Emma Watson σε «αδράνεια»

cannesfrance-may16actressemmawatsonattendsthe
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Emma Watson δεν σκοπεύει να αφήσει την υποκριτική, όπως είχε δημοσιεύσει η Daily Mail, για να κάνει οικογένεια με τον αρραβωνιαστικό της.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η δημοφιλής ηθοποιός θα εγκαταλείψει την καριέρα της για να κάνει οικογένεια, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τους θαυμαστές της στο Twitter και το Instagram. Πολλοί έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες της ηθοποιού άλλοτε με χιουμοριστικό περιεχόμενο και άλλοτε εξυμνώντας την καριέρα της.

Ωστόσο, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Watson δήλωσε πως η καριέρα της είναι «αδρανής» μόνο γι’ αυτή την περίοδο και ότι προς το παρόν «δεν έχει σκοπό να αναλάβει νέες δεσμεύσεις».

Η τελευταία ταινία που συμμετείχε η ηθοποιός ήταν το 2019, με τις «Μικρές Κυρίες» και έκτοτε δεν έχει ανακοινωθεί κάποια άλλη επερχόμενη ταινία. Βέβαια, όπως έχει αποδείξει και η ίδια, είναι αρκετά επιλεκτική στους ρόλους που διαλέγει να ενσαρκώσει, διαλέγοντας μόνο ότι θεωρεί ότι της ταιριάζει.

Οπότε η φήμη πως αποσύρεται από την υποκριτική είναι λανθασμένη καθώς κάνει απλά ένα διάλειμμα, ώστε να επανέλθει όποτε κρίνει πως είναι σκόπιμο.

Η Watson έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ (2001-2011), οποίος της έφερε πολλά βραβεία και χρήματα. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές όπως το 2010  με την ταινία «Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο», το 2012 με την ταινία «Noah», το  «The Circle» το 2016, το «Beauty and the Beast» το 2017 κ.α.