Γιατί η Zendaya δεν ήταν στις Χρυσές Σφαίρες

losangeles-Jun26zendayacolemanarrivesforthe
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Zendaya Coleman έγραψε τη δική της ιστορία στα Emmys τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έγινε η νεότερη γυναίκα που έλαβε το βραβείο «Outstanding Lead Actress» σε δραματική σειρά, με τον ρόλο της στο «Euphoria».

Ενώ η ερμηνεία της, στην τελευταία της ταινία «Malcom & Marie» που προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, δεν ήταν υποψήφια για κανένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας. Για το λόγο αυτό και δεν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων.

Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να τη δούμε στα «Critics 'Choice Awards» το επόμενο Σαββατοκύριακο, στα οποία έχει υποψηφιότητα για το βραβείο «Καλύτερης Ηθοποιού», για τον ρόλο της στο «Malcom & Marie» και θα τιμηθεί με το βραβείο «SeeHer».

Δεδομένου ότι οι υποψηφιότητες των Όσκαρ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν λάμβανε κάποια υποψηφιότητα και στον εν λόγο διαγωνισμό.

Αυτή την περίοδο η Zendaya βρίσκεται στην Ατλάντα, στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του Spiderman με τίτλο «Spider-Man: No Way Home».

Σύμφωνα με συνέντευξή της στο GQ, τον Φεβρουάριο που μόλις πέρασε, η ηθοποιός και μοντέλο εξέφρασε πόσο την έχει επηρεάσει το lockdown καθώς την έχει βάλει σε μια διαδικασία αυτοπροσδιορισμού. Όπως δήλωσε η ίδια δεν είχε συνειδητοποιήσει ποτέ σε πόσο μεγάλο βαθμό η δουλειά και η τέχνη της αποτελούν μέρος της ταυτότητάς της.

«Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου όταν δουλεύω». Νιώθω σα να μου πήραν τις δυνάμεις μου όταν σταμάτησα να δουλεύω» ήταν μερικές από τις δηλώσεις της.