Η πρώτη ματιά στο «Pistol», τη βιογραφική σειρά για τους «Sex Pistols» του Danny Boyle

pistolsshow
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα βιογραφική σειρά με τίτλο «Pistol» για τη ζωή των «Sex Pistols» κυκλοφόρησαν.

Υπό την επιμέλεια του σκηνοθέτη και παραγωγού Danny Boyle, αναμένεται η κυκλοφορία της μίνι σειράς των 6 επεισοδίων, η οποία βασίζεται στα απομνημονεύματα του κιθαρίστα Steve Jones με τίτλο «Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol» που κυκλοφόρησαν το 2018.

Τον ρόλο του Jones ενσαρκώνει ο Toby Wallace, τον John Lydon ο Anson Booth, τον Sid Vicious θα υποδυθεί ο Louis Partridge, ο Jack Slater τον Paul Cook, ο Fabien Frankel τον Glen Matlock και ο Dylan Llewellyn τον Wally Nightingale.

Μόλις χτες επιβεβαιώθηκε ότι ο Thomas Brodie - Sangster θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού διευθυντή των Pistols, Malcolm McLaren, ενώ η Tallulah Riley θα αντιμετωπίσει το ρόλο της σχεδιάστριας μόδας Vivienne Westwood.

Ο σκηνοθέτης της σειράς δήλωσε για τον Steve Jones, ότι στο επίκεντρο του συγκροτήματος ήταν ένας νέος, γοητευτικός, αναλφάβητος κλεπτομανής άνδρας, ο οποίος αυτόπροσδιορίστηκε ως ο 94ος καλύτερος κιθαρίστας όλων των εποχών. Και αυτό αποτελεί την πηγή της επιτυχίας τους. Σύμφωνα με τον Boyle η επιτυχία των Pistols αποτέλεσε την αρχή για την αλλαγή της βρετανικής κουλτούρας και κοινωνίας.

Η σειρά η οποία δημιουργήθηκε για την τηλεόραση από τον Craig Pearce ( «The Great Gatsby») και γράφτηκε από τους Pearce και Frank Cottrell-Boyce ( «24 Hour Party People» ), θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στις 7 Μαρτίου, και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας.