Η Δούκισσα Meghan θα λάβει δημόσια συγγνώμη από Βρετανικό Tabloid

londonunitedkingdomoctober2020formeramericanactressanddutchess
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση οι Associated Newspapers πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για την δημοσίευση της ιδιωτικής επιστολής της Meghan προς τον πατέρα της.

Όπως ανέφερε το People , ένας δικαστής έκρινε ότι οι Associated Newspapers, οι οποίες είναι ιδιοκτήτες του «Mail on Sunday» και του «MailOnline», πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τη Δούκισσα του Σάσεξ για την δημοσίευση προσωπικής επιστολής που έστειλε στον πατέρα της, Thomas Markle. Τον περασμένο μήνα, η Meghan κέρδισε την αγωγή της στο High Court εναντίον των Associated Newspapers, καθώς οι δικηγόροι της δούκισσας υποστήριξαν ότι η απόφαση του ταμπλόιντ για δημοσίευση της ιδιωτικής επιστολής αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και κατάχρηση ιδιωτικών πληροφοριών.

Ο δικαστής Mark Warby αποκάλυψε στα νομικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν, μέσω του People , ότι «Η Δούκισσα του Σάσεξ κερδίζει τη νομική υπόθεση για την παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων εναντίον των Associated Newspapers για τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο «Mail on Sunday» και το «Mail Online».

Στη συγγνώμη πρέπει να αναφερθει ότι «οι Associated Newspapers παραβίασαν τα πνευματικά δικαιώματα της (Meghan) δημοσιεύοντας αποσπάσματα της χειρόγραφης επιστολής της στον πατέρα της στο «Mail on Sunday» και στο «Mail Online».

Αφού κέρδισε την υπόθεση, η Δούκισσα Meghan έχει δηλώσει ότι, «ύστερα από δύο χρόνια δικαστικών διαφορών, είμαι ευγνώμων στα δικαστήρια που ανάγκασαν την Associated Newspapers και το «Mail on Sunday»  να λογοδοτήσουν για τις παράνομες και απάνθρωπες πρακτικές τους. Γι’ αυτές τις εταιρείες, είναι ένα παιχνίδι. Για εμένα και για πολλούς άλλους, είναι η πραγματική ζωή, πραγματικές σχέσεις και πολύ θλίψη. Η ζημιά που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν είναι βαθιά».