Ο Trevor Noah για τα Grammys του 2021

trevornoahandattendsthe48thnaacpimageawardson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Τα βραβεία Grammy του 2021 στοχεύουν να είναι μια ανάσα φρέσκου, COVID-free αέρα στις 14 Μαρτίου. Ο πρώτος οικοδεσπότης των φετινών Grammy, Trevor Noah, σταυρώνει τα δάχτυλά του, και δηλώνει τα βραβεία του Μαρτίου θα σημασιοδοτήσουν την αρχή της επιστροφής στην παλιά μας ζωή.

Τα 63α ετήσια Βραβεία Grammy, θα είναι διαφορετικά δεδομένου ότι ο μακροχρόνιος παραγωγός Ken Ehrlich αποσύρθηκε από τα καθήκοντά του μετά από μια τεράστια συνεργασία (40 τηλεοπτικές εκπομπές).

Ο νέος παραγωγός είναι ο Μπεν Γουίνστον. Έτσι, με έναν νέο εκτελεστικό παραγωγό, έναν νέο οικοδεσπότη και τις κατάλληλες προφυλάξεις για την πανδημία, είναι σίγουρο ότι η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής θα είναι λίγο διαφορετική αυτήν την Κυριακή στις 14 Μαρτίου.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς Trevor Noah, δήλωσε για την τηλεοπτική εκδήλωση ότι θα αποτελέσει μια «ανάπαυλα» από την πανδημία, και με χιουμοριστική διάθεση ότι είναι ενθουσιασμένος που βγαίνει από το σπίτι του.

Το κόνσεπτ της βραδιάς είναι ότι οι καλλιτέχνες θα παρουσιάζονται σε πολλές σκηνές και θα παρακολουθούν ο ένας τον άλλον και όλα αυτά σε εξωτερικό χώρο και με απόσταση ο ένας από τον άλλο. Υπάρχει η αίσθηση του μουσικού φεστιβάλ, και όλη η παρουσίαση έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνεται σε κοινό από το σπίτι.

Ο Trevor Noah στο επίσημο site των Billboard, σε ερώτηση για το αν όταν ήταν μικρός τον ενδιέφεραν τα βραβεία, δεδομένου ότι έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, απάντησε:

«Ω! ναι. Το ενδιαφέρον με τα Grammys είναι ότι σε αντίθεση με πολλά άλλα βραβεία, έχουν διεθνή χαρακτήρα. Θυμάμαι όταν ο Ladysmith Black Mambazo κέρδισε Grammy Awards. Ένιωσα ότι η μαγεία που συνέβαινε στην Αμερική άγγιζε τον υπόλοιπο κόσμο επειδή η μουσική αγγίζει τον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των Grammys σε σχέση με άλλα βραβεία. Στα Grammys, ακούγεται η μουσική που ακούνε οι άνθρωποι. Ακόμα και τώρα, μερικές φορές θα παρακολουθώ τα Όσκαρ και θα αναρωτιέμαι, ποια ταινία είναι αυτή; Υποθέτω ότι πρέπει να την παρακολουθήσω; Ενώ με τα Grammys μοιάζει περισσότερο «α, ναι, υπάρχει το αγαπημένο μου τραγούδι», «ω, ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης». Θυμάμαι να τραγουδάω αυτό το τραγούδι πριν από έξι μήνες, πριν από τρεις μήνες. Η μουσική πηγαίνει από την Ιαπωνία στη Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ στο Κάιρο. Η μουσική είναι μουσική».