Ο Regé-Jean σε νέα ταινία δράσης του Netflix

reg-jean
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο Regé-Jean θα εμφανιστεί στο καυτό νέο franchise δράσης των Russo Brothers με επικεφαλής τον Chris Evans και τον Ryan Gosling.

Αφού ράγισε τις καρδιές του κοινού στο «Bridgerton» το Netflix ανακοίνωσε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Chris Evans και Ryan Gosling στη νέα ταινία «The Gray Man».

Στο καστ των ηθοποιών του «The Gray Man» ήδη βρίσκονται οι Chris Evans, Ryan Gosling, Alfre Woodard, Ana De Armas, Billy Bob Thornton, Wagner Moura, Jessica Henwick, Dhanush και Julia Butters.

Οι Russo Brothers, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τη σκηνοθεσία των A-list casts, όπως το franchise των Avengers, θα ηγούνται του «The Gray Man», γράφοντας επίσης το σενάριο με τη βοήθεια των σεναριογράφων και παραγωγών των Avengers, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Όπως ανέφερε η Deadline τον Ιούλιο του 2020, ο προϋπολογισμός της ταινίας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τη μεγαλύτερη παραγωγή ταινίας του Netflix.

Βασισμένη στο πρώτο μέρος της σειράς βιβλίων μπεστ σέλερ «The Gray Man» το θρίλερ δράσης πραγματεύεται την ιστορία του πληρωμένου δολοφόνου και πρώην πράκτορα της CIA, Κορτ Γκέντρ/Gray Man καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από τον Λόιντ Χάνσεν (Evans), ένα πρώην μέλος της ομάδας του Γκέντρι στη CIA.

Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα franchise και να οικοδομήσουμε ένα ολόκληρο σύμπαν, με τον Ράιαν στο κέντρο του. Αν λάβουμε υπόψη ότι το «The Gray Man» είναι μέρος μιας σειράς βιβλίων, δίνει δυνατότητες για τη δημιουργία περισσότερων ταινιών» δήλωσε ο Joe Russo.

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες σχετικά με άλλους χαρακτήρες της ταινίας, είναι ακόμα υπό συζήτηση. Ωστόσο, η παραγωγή θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στο Λος Άντζελες.