Το Shrek 1 και 2 θα προβληθεί στο Netflix από τον επόμενο μήνα

shrek
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Πρόσφατα η επιτυχημένη πλατφόρμα του Netflix επιβεβαίωσε ότι οι ταινίες Shrek 1 και 2 θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον επόμενο μήνα.

Αν και αυτές τις μέρες τα περισσότερα νέα είναι αρνητικά λόγω της πανδημίας, πλέον μπορούμε να ακούσουμε και κάτι ευχάριστο μιας και ύστερα από πολλές δυσκολίες  θα ξεκινήσει η προβολή των αγαπημένων σε μικρούς και μεγάλους ταινιών του Shrek.

Το Netflix ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω Twitter επιβεβαιώνοντας  ότι τόσο η πρώτη όσο και η δεύτερη ταινία Shrek θα ενταχθούν στην διαδικτυακή πλατφόρμα τον επόμενο μήνα. Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση στο Twitter έγραφε: «SHREK NEWS ... Ο Shrek επιστρέφει στο Netflix την 1η Απριλίου. Τέλος οι ειδήσεις για τον Shrek».

Το Σρεκ είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων της Βόρειας Αμερικής του 2001, που κυκλοφόρησε από την DreamWorks Pictures σε σκηνοθεσία του Άντριου Άνταμσον και της Βίκι Τζένσον. Με προϋπολογισμό 60.000.000 εκατομμύρια, το Σρεκ φιλοξενήθηκε σε 3,587 κινηματογράφους σε περίπου 6,000 οθόνες και κέρδισε την 1η θέση στα αμερικανικά box office, με 42,3 εκατομμύρια δολάρια από το πρώτο σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του.

Οι ταινίες έχουν συμπεριληφθεί σε υποψηφιότητες των βραβείων BAFTA, στα Όσκαρ και στις Χρυσές Σφαίρες κερδίζοντας το βραβείο για «Διασκευασμένο Σενάριο» στα BAFTA και «Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων» στα Όσκαρ.