Ο Mat James μιλάει για το «Bachelor» και τη διαμάχη του με τη Rachael Kirkconnell

mattjamesclarecrawley
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο Mat James μίλησε στο «Good Morning America», ​​στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που η ιστορική σεζόν του "The Bachelor" σταμάτησε να προβάλλεται από τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Mat James, ο πρώτος έγχρωμος Bachelor στην ιστορία του franchise παιχνιδιού,  έδωσε το τελευταίο του τριαντάφυλλο στην Rachael Kirkconnell με την ελπίδα ότι θα έχουν μέλλον μαζί. Παρ’ όλα αυτά η σχέση τους δεν ευδοκίμησε καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Rachael να βρίσκεται σε party με ρατσιστικό θέμα «Old South».

Με αφορμή το γεγονός αυτό λοιπόν, o Mat James σταμάτησε τη σχέση του με την παίκτρια και αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η κατάσταση κατέληξε «καταστροφική και θλιβερή». Στο «After the Final Rose», αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι χώρισε μετά την διαφωνία, επειδή έγινε σαφές στον Mat James ότι η Kirkconnell δεν κατάλαβε πώς είναι να είναι κανείς «Μαύρος στην Αμερική».

Ο Mat James χαρακτήρισε «απογοητευτικό» το γεγονός ότι πρέπει να εξηγήσει «σε όλη την Αμερική γιατί τέτοια πράγματα είναι προβληματικά». Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου οι δολοφονίες των Μαύρων στις ΗΠΑ, ήταν κάτι καθημερινό. Ύστερα από τις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα τις φυλετικής διάκρισης που προέκυψε, η Kirkconnell  ζήτησε συγγνώμη για τις προηγούμενες ενέργειές της, αλλά αυτό  δεν αρκούσε για να συμφιλιωθεί με τον James.

«Νομίζω ότι καθώς οι ιστορίες αγάπης γίνονται πιο διαφορετικές, οι άνθρωποι που τις λένε θα πρέπει να γίνουν εξίσου διαφορετικοί και υπάρχει τρόπος  αν πιο κατάλληλοι γυναίκες και άνδρες διαφορετικού χρώματος, μπορούν να μπουν και να αναπαραστήσουν αυτούς τους ρόλους», δήλωσε ο Τζέιμς. Όσο για το αν μπορούσε ή όχι να οραματίσει ένα μέλλον με τον Kirkconnell, ο Τζέιμς είπε ότι δεν μπορεί να δει τον εαυτό του να είναι με κανέναν αυτή τη στιγμή.