Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στον έρανο του Matthew McConaughey «We Texas»

camila-alves-matthew-mcconaughey
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Αρκετοί καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στον επερχόμενο έρανο του γνωστού ηθοποιού, Matthew McConaughey, με θέμα «We Texas».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αυτός και η σύζυγός του, η Camila Alves McConaughey, οργάνωσαν έρανο για την πατρίδα τους το Τέξας μετά τη χειμερινή καταιγίδα τον Φεβρουάριο.

Οι Miranda Lambert, Kacey Musgraves, George Strait και Willie Nelson συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων καλλιτεχνών all-star που θα λάβουν μέρος. Η λίστα ακόμη περιλαμβάνει και τους Kelly Clarkson, Post Malone, Khalid, Leon Bridges και πολλούς άλλους.

«ΟΛΑ σημαίνει ΟΛΑ», έγραψε ο Musgraves στο Twitter νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση του εράνου. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα ωφελήσουν το Ταμείο Αρωγής του Τέξας McConaugheys «Just Keep Livin» που διανέμει κεφάλαια σε οργανισμούς που παρέχουν κρίσιμη φροντίδα και πόρους κατά τη διαδικασία της ανάκτησης. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στη σελίδα του McConaughey στο YouTube στις 21 Μαρτίου στις 8 μ.μ.

Ο Matthew McConaughey έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Το 2013 υποδύθηκε έναν καουμπόι που διαγνώστηκε με AIDS στο βιογραφικό φιλμ Dallas Buyers Club. Η ταινία αυτή τού χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού, το Βραβείο Επιλογής Κριτικών και το Βραβείο Ηθοποιών του Κινηματογράφου, μεταξύ άλλων βραβείων και υποψηφιοτήτων.