«Justice League» Snyder Cut: Γιατί οι Ben Affleck, Gal Gadot και άλλα αστέρια λείπουν από την περιοδεία

zack-snyders-Justice-league
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

To «Zack Snyder Justice League» έκανε την πρεμιέρα του μόλις χτες στο HBO Max και σηματοδοτεί το αποκορύφωμα των ταινιών Justice League του Snyder, που χαρακτηρίζονται από το πανταχού παρόν hashtag #ReleasetheSnyderCut.

Το Justice League, που κυκλοφόρησε το 2017, αποτέλεσε μια δύσκολη παραγωγή, καθώς το σενάριό του υπέστη σημαντικές αλλαγές πριν και κατά τη διάρκεια της παραγωγής μεταξύ του 2016 και του 2017. Οι αλλαγές αυτές έγιναν όταν ο Snyder παραιτήθηκε από την παραγωγή, μετά το θάνατο της κόρης του με τον Joss Whedon να προσλαμβάνεται στη θέση του για να τελειώσει την ταινία.

Τον Νοέμβριο του 2019, αρκετά αστέρια του «Justice League»,  συμπεριλαμβανομένων των Ben Affleck και Gal Gadot, παρότρυναν τον Snyder να ολοκληρώσει το όραμά του για την ταινια, πείθοντας τον επικεφαλή της Warner Bros. Toby Emmerich να του επιτρέψει να ολοκληρώσει την ταινία όπως εκείνος ήθελε, τον Φεβρουάριο του 2020. Τον Μάιο του ίδιου έτους, ο Snyder ανακοίνωσε ότι η αρχική ταινία θα κυκλοφορήσει ως «Zack Snyder 's Justice League» μέσω του HBO Max.

Αυτά τα ίδια αστέρια, ωστόσο, απουσίασαν από την εκστρατεία για την προώθηση της πραγματικής κυκλοφορίας της ταινίας. Κατά τις κρίσιμες εβδομάδες για την προώθηση της ταινίας «Zack Snyder's Justice League», όπως συνηθίζεται σε παραγωγές τέτοιου βεληνεκούς, κανένας από αυτούς τους ηθοποιούς δεν συμμετείχε σε συνεντεύξεις, εμφανίσεις σε ομιλίες, συνεντεύξεις τύπου και τελετές βραβείων.

Αντ 'αυτού, ο Snyder και η σύζυγός και συνεργάτης παραγωγής Deborah Snyder επωμίστηκαν το βάρος της προώθησης του νέου «Justice League» από μόνοι τους. Όπως δήλωσε η σύζυγος και συμπαραγωγός του Deborah, «αυτή η ταινία είναι πραγματικά το μωρό του Snyder και αυτός είναι που αξίζει να βρεθεί στο προσκήνιο».

Πέρα από τις δημοσιεύσεις των πρωταγωνιστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το HBO Max δεν έχει ακολουθήσει μεγαλύτερη καμπάνια προώθησης με το cast. Προφανώς, θα κόστιζε περισσότερα χρήματα για να βγουν τα αστέρια της ταινίας σε έναν νέο γύρο συνεντεύξεων. Τυχόν συμβατικές υποχρεώσεις για την προώθηση του «Justice League» εκπληρώθηκαν πιθανώς από τη θεατρική κυκλοφορία του 2017.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety έγινε πρόταση σε μερικούς από τους πρωταγωνιστές του «Justice League» να στείλουν ένα γρήγορο βίντεο χαιρετώντας τους θαυμαστές και προσκαλώντας τους να δουν την ταινία.