Η ταινία του Γιάννη Αντετοκούμπο για το Disney Plus βρίσκει το προβάδισμά της

antetokounmpo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Και προσθέτει τους Yetide Badaki και Dayo Okeniyi.

Ο νεοφερμένος Uche Agada θα ενσαρκώσει τον παίχτη του ΝΒΑ ο οποίος έχει τον τίτλο «Greek Freak». Ο  Αντετοκούμπο κέρδισε τον τίτλο αυτό για τις μπασκετικές του ικανότητες στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ακόμη, η Yetide Badaki εντάσσεται στο καστ της ταινίας ως Vera, μητέρα του Αντετοκούμπου, ενώ ο Dayo Okeniyi  θα υποδυθεί τον Charles, τον πατέρα του.

Η ταινία είναι παραγωγή του The Walt Disney Studios και θα προβληθεί στο Disney Plus. Η πρώτη ανακοίνωση για την κυκλοφορία της έγινε το 2019 και η υπόθεση είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της ζωής και της οικογένειας του Αντετοκούμπο. Ο Arash Amel θα αναλάβει το σενάριο υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Akin Omotoso. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αργότερα φέτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ. Ο ρόλος του Agada, θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του στην οθόνη, ο οποίος έκανε την ακρόαση για τον ρόλο, αφού είδε μια ανακοίνωση στο Instagram.

Yetide Badaki

Γεννημένος από Νιγηριανούς μετανάστες στην Ελλάδα, ο Antetokounmpo ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ το 2013 για να παίξει για τους Milwaukee Bucks. Γρήγορα καθιερώθηκε ως σημαντικός σταρ στην ομάδα και έκτοτε έχει ανακηρυχθεί δύο φορές NBA Most Valuable Player, πέντε φορές All Star και NBA Defensive Player of the Year, μεταξύ άλλων. Υπέγραψε πενταετή παράταση συμβολαίου με τους Bucks τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες αξίας 228 εκατομμυρίων δολαρίων.