Η Kris Jenner σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West

i-kris-Jenner-spaei-ti-siopi-tis-gia-to-diazugio-tis-kim-kardashian-kai-tou-kanye-west
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Kris Jenner έχει σπάσει τη σιωπή της για το διαζύγιο της κόρης της Kim Kardashian από τον ράπερ σύζυγό της Kanye West.

Μιλώντας στο podcast «Kyle & Jackie O Show» την Πέμπτη, η Jenner είπε ότι αισθάνεται συμπόνια και για τις δύο πλευρές.

 «Νομίζω ότι θα είναι πάντα δύσκολο», εξήγησε το 65χρονο αστέρι των reality. «Το καλό για την οικογένειά μας είναι ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και υποστηρίζουμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ.»

«Το μόνο που θέλω είναι να είναι χαρούμενα αυτά τα δύο παιδιά. Αυτός είναι ο στόχος», συνέχισε. «Νομίζω ότι όλοι το θέλουμε αυτό για τις οικογένειές μας, να έχουμε τη δυνατότητα να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, και όλοι να είναι εντάξει. Αυτό θέλεις ως μητέρα.»

Όσο για το πώς θα παίξει το διαζύγιο στη σειρά reality «Keeping Up with the Kardashians», η Jenner παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρη για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί.

«Δεν ξέρω τι έχουν αποφασίσει στο φινάλε. Δεν έχουμε δει ακόμη τα πρώτα επεισόδια», είπε, σημειώνοντας ότι το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή. «Είμαι βέβαιη ότι βάζουν μερικές τελευταίες πινελιές.»

Όμως, επέμεινε, «Νομίζω ότι είναι μια ιδιωτική στιγμή γι’ αυτούς. Η Kim ήθελε να το αντιμετωπίσει με την οικογένειά της στον δικό της χρόνο. Όταν το νιώθει, είμαι σίγουρη ότι θα πει αυτό που πρέπει να πει».

Η Kim Kardashian και ο West έχουν τέσσερα παιδιά μαζί και παντρεύτηκαν το 2014, ενώ οι ειδήσεις για το διαζύγιό τους ξέσπασαν τον Φεβρουάριο που μόλις μας πέρασε.