Ο Jake Gyllenhaal θα παίξει στο «Combat Control» σε σκηνοθεσία Sam Hargrave

o-Jake-gyllenhaal-tha-paiksei-sto-combat-control-se-skinothesia-sam-hargrave
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η MGM βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του «Combat Control», με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal και σε σκηνοθεσία τον Sam Hargrave.

Οι Hargrave και Shelby Malone θα λειτουργήσουν ως συνεργαζόμενοι παραγωγοί μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Gyllenhaal και Ryan Cassells.

Ο πρόεδρος της Hideaway Entertainment Matthew Rhodes, ο CEO Jonathan Gray και η VP Kristy Grisham θα αναλάβουν την παραγωγή και θα συγχρηματοδοτήσουν το έργο. Ο Rhodes, που προηγουμένως ηγήθηκε της Bold Films, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Gyllenhaal στο «Nightcrawler» του 2014.

Το «Combat Control» βασίζεται στο μπεστ σέλερ των New York Times «Alone at Dawn», μια αληθινή ιστορία για τον αμερικανό βετεράνο πολέμου John Chapman, τον οποίο θα παίξει ο Gyllenhaal, που γράφτηκε από τους Dan Schilling και Lori Chapman Longfritz. Ο Michael Russell Gunn έγραψε το σενάριο, ενώ ο Ron West του Thruline Entertainment θα συμμετέχει επίσης στην παραγωγή.

Η ταινία θα ακολουθήσει την ιστορία του Chapman, ενός τεχνικού ελέγχου μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας (CCT) που πέθανε στη μάχη κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν. Δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες για τις ενέργειές του και τον κορυφαίο μυστικό κόσμο που περιβάλλει μυστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Ο καπετάνιος της Πολεμικής Αεροπορίας Cora Alexander ανέλαβε το σχεδόν αδύνατο καθήκον να διερευνήσει το τι συνέβη στον Chapman και να αποδείξει ότι ήταν άξιος αποδέκτης του Μετάλλου της Τιμής. Ανακαλύπτοντας την αλήθεια και αποκαλύπτοντας τη θυσία του Chapman, ξεκινά το ταξίδι προς την αυτο-συγχώρεση και την προσωπική λύτρωση.

Στον Chapman απονεμήθηκε το Μετάλλιο Τιμής το 2018 και έγινε ο πρώτος CCT στην ιστορία των ΗΠΑ που έλαβε την υψηλότερη αναγνώριση του στρατού.

Ο συγγραφέας Schilling ήταν CCT, όπως ο Chapman, και θα υπηρετήσει ως στρατιωτικός σύμβουλος την ταινία.