Το ντοκιμαντέρ της Brittany Murphy έρχεται στο HBO Max

to-ntokimanter-tis-brittany-murphy-erxetai-sto-hbo-max DANNY MOLOSHOK
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Το νέο ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει λεπτομέρειες για τη ζωή και τον τραγικό θάνατο της ηθοποιού το 2009.

Ένα ντοκιμαντέρ που ερευνά τη ζωή, τη σταδιοδρομία της Brittany Murphy και τον πρόωρο θάνατό της αναμένεται να προβληθεί στο HBO Max. Η σειρά η οποία θα αποτελείται από δύο μέρη θα σκηνοθετηθεί από την υποψήφια για Emmy, Cynthia Hill. Ακόμη, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας ή ο τίτλος της σειράς.

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται να είναι ένα «οικείο πορτρέτο που εμβαθύνει στον χαρακτήρα» της αείμνηστης ηθοποιού, η οποία παρουσίαζε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '90 και είναι πιο γνωστή για τους ρόλους της στο «Clueless», «8 Mile», «King of the Hill», «Just Married», και το «Girl, Interrupted». Το ντοκιμαντέρ του HBO θα περιλαμβάνει αρχειακό υλικό της Murphy και συνεντεύξεις από άτομα που ήταν πιο κοντά της. «Το ντοκιμαντέρ της Βρετάνης Murphy περιορίζει τον θόρυβο των ταμπλόιντ με μια ανυψωμένη, αποχρωματισμένη απεικόνιση μιας συγκλονιστικής ιστορίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Max Jennifer O'Connell.

Η Brittany Murphy πέθανε στο σπίτι της στο Χόλιγουντ Χιλς το 2009 σε ηλικία μόλις 32 ετών. Ο θάνατός της κρίθηκε ως ατύχημα καθώς οι ιατροδικαστές ανέφεραν ότι η πνευμονία και η τοξικότητα από τα ναρκωτικά διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην κατάρρευση της. Ωστόσο, οι δημόσιες εικασίες γύρω από το θάνατό της άρχισαν να αυξάνονται αφού ο σύζυγός της, ο Simon Monjack, πέθανε στο σπίτι του μήνες αργότερα, ενώ περίμενε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς, σύμφωνα με το CNN .

«Συμφώνησα να κάνω αυτήν την ταινία γιατί νομίζω ότι είναι κρίμα που η πολλά υποσχόμενη ζωή και καριέρα της Βρετάνης Brittany έχει επισκιαστεί από τις συνθήκες του θανάτου της», δήλωσε επίσης η Hill. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να γιορτάσουμε το ταλέντο της καθώς παλεύουμε να εξηγήσουμε τις τραγικές συνθήκες και του θανάτου του Simon».

Στο παρελθόν, είχε κυκλοφορήσει και ένα άλλο ντοκιμαντέρ για την αείμνηστη ηθοποιό, πέρυσι από το Investigation Discovery, που ονομάζεται «Brittany Murphy: a ID Mystery» .