Η Lizzo παραγωγός νέας σειράς για τα big girls

lizzo-analambanei-tin-paragogi-mias-neas-seiras-pou-os-kentrikos-gnomonas-einai-oi-juicy-gunaikes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η δημοφιλής ποπ σταρ ανακοίνωσε τα νέα για τη νέα της δουλειά με μια ανάρτησή της στο Instagram στην οποία ζητούσε χορευτές και μοντέλα.

Η Lizzo είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο της τηλεόρασης.

Η τραγουδίστρια του «Truth Hurts» ανακοίνωσε στο Instagram ότι εργάζεται σε μια νέα «unscripted σειρά» για τα Amazon Studios. Αν και η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες την επερχόμενη σειρά, δημοσίευσε ότι οι ακροάσεις ήταν σε εξέλιξη και αναζητούσε συγκεκριμένα μοντέλα και χορευτές για να συμμετάσχουν στην παραγωγή και να είναι μέρος του «πληρώματος» της.

Φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι και το παρεό της, το αστέρι της pop ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με τη συντροφιά των φιλενάδων της φωνάζοντας «Where are all the big girls?».

«Είσαι μια «γεμάτη» χορεύτρια ή μοντέλο; Έχεις νιώσει υποεκπροσωπούμενη και υποτιμημένη; Τότε σε ψάχνω!» έγραψε η Lizzo στο Instagram. «Ήρθε η ώρα να βρω την ομάδα των ονείρων μου, μια ομάδα γεμάτη από όμορφα ταλαντούχα μεγάλα κορίτσια.»

«Κάνουμε το καστ ΤΩΡΑ, οπότε κατευθυνθείτε στο BigGrrrls.com για να υποβάλετε τημ αίτησή σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε το παιχνίδι», συνέχισε η Lizzo.

Η νικήτρια του βραβείου Grammy υπήρξε ένθερμη φωνή στο κίνημα θετικής σκέψης τα τελευταία χρόνια και συχνά μέσω των κοινωνικών μέσων εκφράζει τη σημασία της αγάπης για τον εαυτό και αγκαλιάζει την διαφορετικότητα στα κιλά και στο σώμα. Το περασμένο καλοκαίρι, η Λίζο διευκρίνισε μετά την ανάρτηση ενός βίντεο του TikTok για τον εαυτό της , ότι μόνο αυτή και κανένας άλλος παίρνει την απόφαση για το σώμα της.

Όπως έχει δηλώσει, τα τελευταία πέντε χρόνια μπορεί να κάνει εντύπωση σε μερικούς αλλά δεν προσπαθεί να έχει το ιδανικό βάρος, ούτε τον ιδανικό τύπο σώματος. Της αρέσει ο εαυτός της όπως είναι και είναι καλά με αυτό.