Ο Jamie Foxx θα υποδυθεί τον Mike Tyson

o-Jamie-foxx-tha-paiksei-ton-mike-tyson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο Jamie Foxx θα παίξει τον Mike Tyson σε μια μικρή σειρά περιορισμένων επεισοδίων.

Η επερχόμενη σειρά ονομάζεται, «Tyson», και ο Martin Scorsese πρόκειται να αναλάβει τη σκηνοθεσία σύμφωνα με εκπρόσωπο του Tyson που το επιβεβαίωσε στο CNN.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Foxx, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο του Ray Charles στην ταινία του 2004, «Ray». Η σειρά, που γράφτηκε από τον Colin Preston, θα πει την απίστευτη ιστορία ζωής του Tyson και πώς έκανε τα πρώτα του βήματα γράφοντας ιστορία στο μποξ όταν ήταν μόλις 20 ετών.

«Ψάχνω να πω την ιστορία μου εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Tyson σε συνέντευξή του. «Με την πρόσφατη κυκλοφορία του Legends Only League και τον ενθουσιασμό από τους θαυμαστές μετά την επιστροφή μου, τώρα αισθάνομαι ότι είναι η τέλεια στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Martin, Antoine, Jamie και ολόκληρη την ομάδα για να φέρουμε στο κοινό μια σειρά που όχι μόνο αποτυπώνει το επαγγελματικό και προσωπικό μου ταξίδι αλλά επίσης εμπνέει και διασκεδάζει».

Η σειρά δεν ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί μέσω ποιας πλατφόρμας θα προβληθεί αλλά είναι γνωστό ότι ο Tyson και η σύζυγός του Kiki θα αναλάβουν και την παραγωγή.