Η Janelle Monáe συμμετέχει στη νέα ταινία μόδας του Ralph Lauren

i-Janelle-monáe-summetexei-sti-nea-tainia-modas-tou-ralph-lauren
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Janelle Monáe αποτίνει φόρο τιμής σε θρυλικές μαύρες γυναίκες καλλιτέχνες στην ταινία μόδας του Ralph Lauren για την ανοιξιάτικη συλλογή του 2021.

Η 20λεπτη ταινία που είναι εμπνευσμένη από την κλασική «Casablanca» έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη το βράδυ στο ralphlauren.com, περιλαμβάνοντας το τραγούδι «Dorothy Dandridge Eyes».«Dorothy Dandridge, Josephine Baker, Ella Fitzgerald σας αγαπάμε», λέει η Monáe στο τραγούδι. «Sarah Vaughan, Lady Day σας αγαπάμε.»

Η ταινία γυρίστηκε στη ναυαρχίδα του Ralph Lauren στο Rodeo Drive στο Μπέβερλι Χιλς και ανοίγει με την φωνή της Monáe, να λέει: «Μια φορά κι έναν καιρό συγκεντρωθήκαμε. Ντυθήκαμε. Ήμασταν ελεύθεροι. Ήμασταν απελευθερωμένοι. Διασκεδάζαμε. Ήμασταν ταξιδιώτες του χρόνου. Χορεύαμε. Αγαπούσαμε σκληρά. Λέγαμε αστεία. Γελούσαμε.»

Ντυμένη με ένα αυστηρό σμόκιν, η Monáe ξεκίνησε το σετ της με το «Anything or Nothing at All» και έκλεισε την παράσταση με το «Tightrope».

Η Monáe έχει λάβει οκτώ υποψηφιότητες για Grammy Award, έχει κερδίσει  ένα MTV Video Music Award και το ASCAP Vanguard Award το 2010. Επίσης,  τιμήθηκε με το Billboard Women in Music Rising Star Award το 2015 και τοTrailblazer of the Year Award το 2018. Το 2013, Δημοτικό Συμβούλιο της Βοστώνης ονόμασε την 16η Οκτωβρίου, «Ημέρα της Janelle Monáe» στην πόλη της Βοστώνης της Μασαχουσέτης, ως ένδειξη  αναγνώρισης της καλλιτεχνικής και κοινωνικής της ηγεσίας.