NAACP Image Awards 2021, Beyonce, Viola Davis και πολλοί άλλοι

naacp-image-awards-2021-beyonce-viola-davis-kai-polloi-alloi
ΤΡΙΤΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Τα 52α NAACP Image Awards, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, ήταν θα λέγαμε, το λιγότερο μια αξέχαστη και ιστορική βραδιά.

Με οικοδεσπότη της βραδιάς τον κωμικό Anthony Anderson, η ετήσια εκδήλωση ανέδειξε τα επιτεύγματα ανθρώπων στους τομείς της τηλεόρασης, της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου και της μουσικής. Πριν από την φετινή τελετή απονομής βραβείων, ο Anderson κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά.

Η Beyoncé κέρδισε τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων καλύτερης γυναίκα καλλιτέχνη και δύο για τη συμμετοχή της στο remix της Megan Thee Stallion. Η Beyoncé κέρδισε επίσης το βραβείο για το καλύετρο μουσικό βίντεο για το «Brown Skin Girl», μια νίκη που θα γιορτάσει με την κόρη της Blue Ivy Carter, καθώς και με τους WizKid και Saint Jhn, που έλαβαν μέρος στο τραγούδι.

Τα φετινά Βραβεία βραβείων έδωσαν στους θεατές ένα μάθημα ιστορίας με παρουσιαστές όπως οι Misty Copeland, Samuel Jackson, Regina King και Lin-Manuel Miranda να εμφανίζονται σε ιστορικούς προορισμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Εμφανιζόμενες από το Μουσείο Αφροαμερικάνων της Καλιφόρνιας, οι «Sistas» παρουσίασαν την Jazmine Sullivan, η οποία ερμήνευσε το single της, «Pick Up Your Feelings».

Αργότερα o R&B τραγουδιστής Maxwell γιόρτασε την 25η επέτειο του ντεμπούτου άλμπουμ του, «Maxwell's Urban Hang Suite», σεε μια νοσταλγική παράσταση.

Ο κωμικός Tracy Morgan μας πήγε πίσω στους παλιούς χώρους του στο θέατρο Apollo στη Νέα Υόρκη παρουσιάζοντας τη νίκη της Issa Rae στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά.

 Ο Eddie Murphy έλαβε το βραβείο Hall of Fame του NAACP, το οποίο παρουσίασε ο παλιός φίλος και συνεργάτης του Arsenio Hall, ενώ η Mary J. Blige και ο Method Man κέρδισαν το βραβείο καλύτερης και καλύτερου ηθοποιού αντίστοιχα σε δραματική σειρά.