Το «Sky Rojo» του Netflix ορίζει την ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν

sky-rojo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η ισπανική σειρά του Netflix που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού παγκοσμίως και μόλις ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και η 2η σεζόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα νέα επεισόδια στο σύνολό τους θα είναι οχτώ και θα έχουν διάρκεια 25-30 λεπτών το καθένα, και η πολυαναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης σεζόν είναι 23 Ιουλίου.

Τη σειρά υπογράφουν οι Álex Pina και Esther Martínez Lobato και πρωταγωνιστές τις είναι τρεις ιερόδουλες, Coral, Wendy και Gina, χορεύτριες στο strip club Las Novias, οι οποίες αποφασίζουν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Oι άντρες του νταβατζή και ιδιοκτήτη του club όμως δεν θα τους το επιτρέψουν ξεκινώντας μια καταδίωξη σε έναν αγώνα δρόμου χωρίς τελειωμό. Το βασικό τους σχέδιό σε αυτό το κυνηγητό γεμάτο κινδύνους, ένταση και suspense είναι να παραμείνουν ζωντανές όσο περισσότερο γίνεται.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Verónica Sánchez ως Coral, ο Asier Etxeandia ως Romeo, ο Miguel Ángel Silvestre ως Moisés, η Lali Espósito ως Wendy, η Yany Prado ως Gina και ο Enric Auquer ως Christian.