Ο Dwayne Johnson αποκαλύπτει τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του «Black Adam»

i-dwayne-Johnson-apokaluptei-ti-nea-imerominia-kukloforias-tou-black-adam
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Υπήρξαν ορισμένα εμπόδια στην πορεία, αλλά ο Dwayne Johnson είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να ζήσει το όνειρό του να είναι υπερήρωας.

Ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι η ταινία του DC Comics «Black Adam» θα κάνει το ντεμπούτο της τον Ιούλιο του 2022.

Ο Johnson, ο οποίος παίζει τον ισχυρό κακοποιό που προσπαθεί να εξαργυρώσει, έκανε post στο Instagram την Κυριακή δημοσιεύοντας βίντεο από την Times Square, που δείχνει ένα κινούμενο γραφικό της ταινίας.

Καθώς η ημερομηνία της πρεμιέρας εμφανίζεται στα φώτα που αναβοσβήνουν, μια δυσοίωνη φωνή δηλώνει: «Η ιεραρχία της εξουσίας στο DC Universe πρόκειται να αλλάξει».

Το «Black Adam» θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του Johnson ως χαρακτήρα DC, ο οποίος είναι ο εχθρός του Shazam, που παίζεται από τον Zachary Levi στο DC Extended Universe.

Αποκαλύπτοντας το έργο το 2019, ο Dwayne Johnson είπε ότι ο ρόλος του Black Adam έρχεται «σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο που έχω παίξει ποτέ στην καριέρα μου».

«Ως παιδί, ο Σούπερμαν ήταν ο ήρωας που πάντα ήθελα να είμαι. Όμως, λίγα χρόνια αργότερα, συνειδητοποίησα ότι ο Σούπερμαν ήταν ο ήρωας, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι. Ήμουν πολύ επαναστατικός» έγραψε σε ανάρτησή του.

Πρόσθεσε ότι ο Black Adam είναι «ευλογημένος με μαγεία με τις δυνάμεις που είναι ίσες με τον ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ είναι επαναστάτης, ένας από τους ευγενικούς υπερήρωες, ο οποίος θα κάνει πάντα το σωστό για τους ανθρώπους, αλλά το κάνει με τον τρόπο του.

Το «Black Adam» είχε προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, αλλά αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα κυκλοφορίας της Warner Bros. τον Οκτώβριο του 2020.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας σημαίνει ότι η ταινία antihero θα φτάσει το ίδιο σαββατοκύριακο με την πέμπτη ταινία του «Indiana Jones» της Disney .

Η επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο πρώην ηθοποιός του 007, Pierce Brosnan, έχει ενταχθεί στο cast του «Black Adam» ως Doctor Fate.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Aldis Hodge ως Hawkman, η Quintessa Swindell ως Cyclone και ο Noah Centineo ως Atom Smasher.