H κυκλοφορία του «Venom 2» καθυστερεί κατά μια εβδομάδα

imerominia-kukloforias-tou-venom-2-kathusterei-kata-mia-ebdomada Courtesy Sony Pictures
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η κυκλοφορία του «Venom: Let There Be Carnage» θα καθυστερήσει κατά μία εβδομάδα καθώς από 17 Σεπτεμβρίου θα μετατεθεί στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στην ταινία, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Tom Hardy, έχει αλλάξει ήδη μια φορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της λόγω της πανδημίας COVID-19. Η καθυστέρηση κυκλοφορίας κατά μία εβδομάδα σημαίνει ότι η ταινία δεν θα κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα με την ταινία μυστηρίου «Death of the Nile» και την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «The Boss Baby: Family Business».

Άλλες ταινίες που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 24 Σεπτεμβρίου είναι οι «The Dear Evan Hansen», «The Sopranos» και το prequel «The Many Saints of Newark».

Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του στα τέλη Σεπτεμβρίου θα εξακολουθήσει να διασφαλίζει ότι η ταινία έχει άφθονο χώρο μεταξύ άλλων μεγάλων ονομάτων όπως το «The Suicide Squad» του James Gunn στις 6 Αυγούστου και το πολυαναμενόμενο «Dune» του Denis Villeneuve την 1η Οκτωβρίου.

Η συνέχεια του «Venom» του 2018, σε σκηνοθεσία του Andy Serkis, βλέπει τον Hardy να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως εξωγήινος συμβιωτής, ο οποίος αρχικά εμφανίζεται ως μία από τις αρχαιμίες του Spider-Man, αλλά αναλαμβάνει το ρόλο ενός αντιήρωα στις ταινίες του. Η πρώτη ταινία «Venom» ααποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για το box office, συγκεντρώνοντας 855 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Στο «Venom 2» πρωταγωνιστεί επίσης ο Woody Harrelson ως Carnage, η Michelle Williams ως Anne Weying, ο Reid Scott ως Dan Lewis και η Naomie Harris ως Shriek.

Την επιμέλεια του σεναρίου έχει αναλάβει η Kelly Marcel και την παραγωγή οι Marcel, Hardy, Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal και Hutch Parker.