Ο Russell Crowe στο «Thor: Love and Thunder»

russell-crowe-thor-love-and-thunder
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Russell Crowe θα εμφανιστεί σε έναν απροσδιόριστο ρόλο στην ταινία «Thor: Love and Thunder» της Marvel Studios , η οποία γυρίζεται στην Αυστραλία υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Taika Waititi και πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Christian Bale.

Στην τέταρτη ταινία του «Thor» αναμένεται να δούμε πολλους γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Matt Damon, Luke Hemsworth και Sam Neill οι οποίοι ξαναεμφανίζονται ύστερα από την ταινία «Thor: Ragnarok» του 2017.

Το αν θα συμμετάσχει ο Russell Crowe παραμένει ασαφές, αλλά θα είναι μέρος ενός ήδη εκτεταμένου καστ για το «Love and Thunder». Πέρα από τον Bale, που παίζει τον κακοποιό Gorr the God Butcher, ο Waititi επαναλαμβάνει επίσης τον ρόλο του ως ο βραχώδης εξωγήινος Korg, ο Jaimie Alexander επιστρέφει ως  Asgardian πολεμιστής Sif, και οι Chris Pratt και η Karen Gillan επανεμφανίζουν τους «Guardians of the Galaxy», ως Star Lord και Nebula, αντίστοιχα.

Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι βασισμένη στη σειρά commix «The Mighty Thor», του Jason Aaron, σύμφωνα με την οποία κατά την οποία η Jane Foster αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Thor, καθώς ο ίδιος υποφέρει από καρκίνο. Σύμφωνα με φήμες, υπάρχει πιθανότητα ο Crowe να ενσαρκώσει τον γηραιότερο Thor από το μέλλον.

Το «Thor: Love and Thunder» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου 2022.