Ο Woody Harrelson θα πρωταγωνιστήσει «The Man With the Miraculous Hands» του Oren Moverman

o-woody-harrelson-tha-protagonistisei-the-man-with-the-miraculous-hands-tou-oren-moverman Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία μεγάλου μήκους και προσαρμογή του μυθιστορήματος του Joseph Kessel «The Man With the Miraculous Hands: The Fantastic Story of Felix Kersten, Himmler’s Private Doctor.»

Ο Oren Moverman, ο σεναριογράφος του «The Messenger», ο οποίος έχει υποψηφιότητα για Όσκαρ, είναι έτοιμος να γράψει και να σκηνοθετήσει την ταινία της οποίας τη παραγωγή έχει αναλάβει το Jerico Films.

Στο ψυχολογικό θρίλερ του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου θα πρωταγωνιστήσει ο Woody Harrelson («Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», «The People vs. Larry Flynt») ως Felix Kersten, ένας Φινλανδός ιατρός επαγγελματίας που οδηγήθηκε χωρίς τη θέλησή του στο τρίτο Ράιχ ως προσωπικός γιατρός και φυλακισμένος του Heinrich Himmler. 

Το έργο σηματοδοτεί την τελευταία συνεργασία μεταξύ Moverman και Harrelson, καθώς έχουν ήδη συνεργαστεί στο «Rampart» και στο «The Messenger».

 Το «The Man with the Miraculous Hands» απεικονίζει την αξιοσημείωτη αληθινή ιστορία του Kersten, ενός ιατρού του οποίου οι θεραπείες βοήθησαν στην ανακούφιση του εξουθενωτικού κοιλιακού πόνου του Himmler, δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να επηρεάζει έναν από τους κύριους δημιουργούς του Ολοκαυτώματος. Με έξυπνους χειρισμούς και αίσθηση επικίνδυνων διαπραγματεύσεων με τον τερατώδη ασθενή του, ο Kersten μπόρεσε τελικά να σώσει χιλιάδες ζωές από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να επιβιώσει ο ίδιος.

«Ακόμη και 70 χρόνια μετά το τέλος της σύγκρουσης, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος καταφέρνει να αποκαλύπτει μερικές από τις πιο βαθιές συγκινητικές ιστορίες εκείνων που κατάφεραν να νικήσουν τις αντιξοότητες», δήλωσε ο Jehelmann, ο οποίος πρόσθεσε ότι το μυθιστόρημα του Kessel «ρίχνει νέο φως στο τέλος του πολέμου».