Η Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana με τους κινηματογραφικούς William και Harry

spencer
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η ηθοποιός έχει κυριαρχήσει στο στυλ της Diana.

Η Kristen Stewart μοιάζει ακριβώς με την πριγκίπισσα Diana στις νέες φωτογραφίες από το σετ της επερχόμενης ταινίας της, «Spencer».

Η 30χρονη ηθοποιός παίζει τον εμβληματικό χαρακτήρα της Diana, στην ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, και η ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών είναι πραγματικά αξιοσημείωτη.

Σε νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σετ της ταινίας η Kristen Stewart υποδύεται τον χαρακτήρα της Diana μαζί με τους δύο νέους ηθοποιούς που, σύμφωνα με το People, φαίνεται να παίζουν τους γιους της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry. Στις φωτογραφίες, η Stewart είναι ντυμένη με το ξεχωριστό casual στυλ της Diana καθώς φοράει ένα ψηλόμεσο, τζιν, ένα μπλουζάκι, μαύρο σακάκι και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Η ταινία χρονολογικά, πραγματοποιείται την περίοδο του 1991, όταν, κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης επίσκεψης με τη βασιλική οικογένεια στο Queen's Sandringham Estate, η Diana πήρε τη δύσκολη απόφαση να αφήσει τον Πρίγκιπα Κάρολο.

«Η «Spenser» είναι μια βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποιά ήταν η Diana σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο της ζωής της», δήλωσε η Stewart για το έργο, στο People. «Είναι μια σκληρή προσπάθεια να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει την ουσία του ονόματος Spencer και το τι σήμαινε γι’ αυτήν».

Η Stewart έχει μιλήσει αρκετές φορές, από τότε που αποδέχτηκε το ρόλο, για το πόσο σοβαρά παίρνει αυτόν τον χαρακτήρα που καλείται να υποδυθεί. Η ηθοποιός αποκάλυψε στο InStyle το περασμένο φθινόπωρο ότι συνεργάστηκε με έναν δάσκαλο προκειμένου να τελειοποιήσει την προφορά της Diana και διάβασε πολλές βιογραφίες για να μάθει περισσότερα γι’ αυτή.