Η Margot Robbie επιστρέφει ως Harley Quinn στο νέο Trailer του «The Suicide Squad»

the-suicide-squad
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Συμμετέχουν οι Idris Elba, John Cena, Viola Davis και πολλά άλλα γνωστά ονόματα, στην επερχόμενη ταινία.

Η αγαπημένη αντι-υπερήρωας Harley Quinn, επέστρεψε δριμύτερη στην μεγάλη οθόνη.

Η Margot Robbie θα επαναλάβει τον διάσημο ρόλο της στο «The Suicide Squad» , του οποίου το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε χτες. Σε σκηνοθεσία του James Gunn ( «Guardians of the Galaxy»), η γεμάτη δράση ταινία επικεντρώνεται σε μια ομάδα των πιο διαβόητων εγληματιώμ μιας ομάδας των DC Comics. Είναι η συνέχεια του Suicide Squad του 2016 , σε σκηνοθεσία του David Ayer, όπου πρωταγωνίστησε η Robbie, μαζί με τον Jared Leto (Joker), τον Will Smith (Deadshot) και πολλούς άλλους.

Αυτή τη φορά, η υποψήφια για Όσκαρ συνοδεύεται από ένα νέο καστ που περιλαμβάνει τους Idris Elba (Bloodsport), John Cena (Peacemaker), Sylvester Stallone (King Shark) και άλλους. Η Viola Davis επαναλαμβάνει επίσης το ρόλο της ως Amanda Waller.

Το «Suicide Squad» φτάνει στου κινηματογράφους και το HBO Max στις 6 Αυγούστου. Η Robbie μοιράστηκε το τρέιλερ με τους θαυμαστές της στο Instagram, λέγοντας, «Εδώ είμαστε».

Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της ως Quinn στο Suicide Squad του 2016 επιστρέφοντας, πέρυσι με το «Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn» σε σκηνοθεσία της Cathy Yan και παραγωγή της εταιρείας Robbie. Υπήρξαν επίσης φήμες ότι αυτή και η Jared Leto  θα πρωταγωνιστήσουν σε μια αυτόνομη ταινία της Harley Quinn και του Joker, αλλά φαίνεται ότι τα σχέδια για την ταινία δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον χαρακτήρα, η Robbie έχει δηλώσει ότι «Η Harley έχει αυτήν την απρόβλεπτη φύση που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αντιδρά με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε κατάσταση, κάτι που ως ηθοποιός θεωρώ ότι είναι ένα δώρο. Μεταξύ όλων αυτών, πραγματικά την ερωτεύτικα.