Η Zendaya στο «Space Jam: A New Legacy» ως Lola Bunny

i-zendaya-sto-space-Jam-a-new-legacy-os-lola-bunny
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Zendaya αναμένεται να υποδυθεί τον χαρακτήρα της Lola Bunny στην επερχόμενη ταινία «Space Jam: A New Legacy».

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter της ταινίας το Σάββατο. «Καλώς ήλθες στο Jam, @Zendaya», γράφει το tweet, μαζί με ένα emoji του μπάσκετ και ένα gif της Lola Bunny. Το Entertainment Weekly ήταν το πρώτο που δημοσίευσε τα νέα.

Στο πρωτότυπο «Space Jam» του 1996, η Lola Bunny είναι η κοπέλα του Bugs Bunny που επιδεικνύει τις ικανότητές της στο μπάσκετ. Η Lola τραυματίζεται στο τελικό παιχνίδι μπάσκετ και ο Bugs σπεύδει να τη σώσει.

Το «Space Jam: A New Legacy», το οποίο δημοσίευσε το πρώτο του τρέιλερ το Σάββατο το πρωί, πρόκειται να κυκλοφορήσει τόσο στους κινηματογράφους, όσο και στο HBO Max στις ΗΠΑ στις 16 Ιουλίου.

Η ταινία βλέπει τον σούπερ σταρ των Los Angeles Lakers, LeBron James να αντικαθιστά τον θρύλο του ΝΒΑ Michael Jordan, ως το πρόσωπο του franchise «Space Jam». Η ιστορία ακολουθεί τον Τζέιμς καθώς παλεύει να συνδεθεί με τον γιό του Dom (Ceyair J. Wright), αλλά ένα ανθρωποειδές CGI με το όνομα Al G Rhythm (Don Cheadle) επιχειρεί να κλέψει τους followers του James στα social media. Οι δυό τους απορροφούνται από το «Warner 3000 entertainment server-verse». Για να σώσει τον γιο του, ο James πρέπει να νικήσει την ομάδα Goon, φυσικά, με τη βοήθεια της ομάδας Toon, η οποία περιλαμβάνει τους Bugs Bunny, Daffy Duck, Lola Bunny, Marvin the Martian, Porky Pig, Roadrunner και τους υπόλοιπους Looney ήρωες.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Khris Davis, Sonequa Martin-Green και Cedric Joe. Πολλοί παίκτες του NBA και του WNBA θα κάνουν εμφανίσεις στην ταινία, συμπεριλαμβανομένων των Anthony Davis, Damian Lillard, Klay Thompson, Diana Taurasi και Nneka Ogwumike.