Ο Regé-Jean Page δεν θα εμφανιστεί στη 2η σεζόν του «Bridgerton»

o-rege-Jean-page-den-tha-emfanistei-sti-2i-sezon-tou-bridgerton
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι ο ηθοποιός Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τον εξαιρετικά ελκυστικό Duke, δεν θα επαναλάβει τον ρόλο του για τη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου ιστορικού δράματος του Netflix, «Bridgerton».

Τα θλιβερά νέα σε μερικούς ήρθαν με τη μορφή σημείωσης από τον χαρακτήρα της Lady Whistledown που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Twitter του Bridgerton.

«Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα μάτια στρέφονται προς την προσπάθεια του Λόρδου Anthony Bridgerton να βρει μια Υποκόμησσα, ο Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τόσο θριαμβευτικά τον Δούκα των Hastings», ανέφερε η ανακοίνωση, «θα χάσουμε την παρουσία του Simon από την οθόνη, αλλά θα είναι πάντα μέρος της οικογένειας Bridgerton».

Ο Page είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της εκπομπής και κέρδισε πρόσφατα ένα Βραβείο NAACP για την απεικόνιση του Δούκα. Ο ηθοποιός είπε στο Variety ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους συμμετείχε αρχικά στο έργο ήταν επειδή ήξερε ότι θα ήταν μικρής διάρκειας.

«Είναι σειρά μίας σεζόν.Θα έχει μια αρχή, μέση, τέλος - δώστε μας ένα χρόνο», δήλωσε ο Page. «»Σκέφτηκα, αυτό είναι ενδιαφέρον», γιατί τότε ένιωθα ότι θα είναι μια μικρή σειρά».

Το «Bridgerton» βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2000 «The Duke and I», το οποίο είναι γραμμένο από τη ρομαντική συγγραφέα Julia Quinn και είναι μέρος μιας σειράς βιβλίων. Η νέα σεζόν θα ακολουθήσει τον Λόρδο Anthony Bridgerton, τον οποίο έπαιξε ο Jonathan Bailey, καθώς προσπαθεί να βρει γυναίκα. Η  Simone Ashley έχει κάνει καστ ως η γυναίκα που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Όμως, ενώ ο Δούκας του Hastings αναχωρεί, η Δούκισσα του θα είναι ακόμα κοντά. «Η Δάφνη θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδελφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επερχόμενη κοινωνική σεζόν και αυτό που έχει να προσφέρει - πιο ίντριγκα και ρομαντισμό από ό, τι μπορεί να αντέξουν οι αναγνώστες μου», ανέφερε η ανακοίνωση. Η Phoebe Dynevor παίζει την Daphne Bridgerton Basset.