Ο Morgan Freeman πρωταγωνιστεί στο COVID Vaccine PSA: «Εάν με εμπιστεύεστε, θα πάρετε το εμβόλιο»

o-morgan-freeman-protagonistei-sto-covid-vaccine-psa-ean-me-empisteueste-tha-parete-to-embolio
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη», λέει ο Morgan Freeman σε ένα PSA προτρέποντας τους Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο COVID-19.

Ο αγαπημένος 83χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ένα νέο PSA για το Creative Coalition και την Εθνική Ομάδα Εργασίας Blue Ribbon ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο COVID-19. Η διαφήμιση με τίτλο «Be There. This is Your Shot», παροτρύνει τους Αμερικανούς να «φροντίζουν ο ένας τον άλλον».

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη. Και μου λένε ότι, για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι με εμπιστεύονται», λέει ο Freeman στο νέο PSA. «Λοιπόν, εδώ λέω ότι εμπιστεύομαι την επιστήμη και κάνω το εμβόλιο. Εάν με εμπιστεύεστε, θα κάνετε το εμβόλιο. Βοηθήστε να κάνουμε τον κόσμο μας ένα ασφαλές μέρος για να απολαύσουμε ξανά τον εαυτό μας. Σας παρακαλώ».

Ο Morgan Freeman είναι από τους διάσημους που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. Πολλοί celebrities έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες, με τον εαυτό τους να κάνουν τις δόσεις του εμβολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενθαρρύνοντας τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Creative Coalition Robin Bronk πιστεύει ότι οι διάσημοι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα για την απόφαση του να κάνουν το εμβόλιο.

«Οι τέχνες έχουν εξαιρετική δύναμη να αλλάξουν τις καρδιές και τα μυαλά», δήλωσε ο Bronk. Σε μια άλλη δήλωση είπε ότι «Βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανπήσουν τα γεγονότα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για το COVID-19, ελπίζουμε ότι αυτό το PSA θα ωθήσει περισσότερους Αμερικανούς να σηκώσουν τα μανίκια και να εμβολιαστούν. Μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε ένα εμβολιασμένο έθνος και να εξαλείψουμε τη σοβαρή ασθένεια COVID μια για πάντα».