Ο Channing Tatum μίλησε για τις προκλήσεις του να είσαι ελεύθερος μπαμπάς

o-channing-tatum-milise-gia-tis-prokliseis-tou-na-eisai-eleutheros-mpampas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Channing Tatum μίλησε για τις προκλήσεις του να είσαι ελεύθερος μπαμπάς και αποκάλυψε αυτό που φοβάται περισσότερο καθώς μεγαλώνει την 7χρονη κόρη του, Everly.

Ο 40χρονος ηθοποιός του «Magic Mike», μίλησε με το περιοδικό «Parents» για το επερχόμενο τεύχος του Μαΐου και προσέφερε συμβουλές για άλλους ανύπανδρους μπαμπάδες - ειδικά για αυτούς που μεγαλώνουν κόρες.

«Θέλω οι μπαμπάδες να μην φοβούνται να μπουν στον κόσμο της κόρης τους και να ανακαλύψουν ποιοι είναι», είπε ο Channing Tatum, παραδέχοντας ότι ένιωσε τον ίδιο δυσταγμό στην αρχή του ταξιδιού του.

«Όταν έγινα  πατέρας, φοβόμουν πολύ να συνδεθώ με την Everly με κάθε τρόπο που μπορεί να θέλει ένα μικρό κορίτσι. Δεν φορούσα βερνίκι νυχιών ή δεν ήξερα πώς να της πλέξω τα μαλλιά», είπε. «Αλλά τώρα κάνω και τα δύο».

«Ζωγραφίζω το πρόσωπό μου, φοράω tutus, σπάνια είμαι στο σπίτι χωρίς κάποιο είδος στολής», παραδέχτηκε το αστέρι του «Step Up» εξηγώντας πόσο περήφανος είναι που μπορεί να μοιράζεται τόσο ιδιαίτερες στιγμές με τη νεαρή του κόρη.

«Ανταμείφθηκα με ένα είδος αγάπης που δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να είχα με διαφορετικά», είπε.

Η ανταλλαγή αναμνήσεων και εμπειριών με την κόρη του είναι αυτό που τον ενέπνευσε να σκεφτεί να γράψει ένα παιδικό βιβλίο, είπε ο Tatum. Το φωτογραφικό του βιβλίο, «The One and Only Sparkella», κυκλοφορέι στις 4 Μαΐου.

Ο Τατούμ είπε ότι συνδέεται με την κόρη του με το να μετατρέπεται σε βιβλιοφάγο πριν τον ύπνο.

«Παίρνουμε συνήθως πέντε βιβλία κάθε βράδυ», σημείωσε. «Διαβάζω ένα εγώ και μετά ένα εκείνη, και ούτω καθεξής».

Ο Tatum μοιράζεται την Everly, την οποία χαρακτήρισε ως «τολμηρή, όμορφη και μαγική με κάθε τρόπο» με την πρώην σύζυγό της Jenna Dewan.