Η Angelina Jolie στο «Those Who Wish Me Dead»

i-angelina-Jolie-sto-those-who-me-me-dead
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο θρίλερ με τίτλο «Those Who Wish Me Dead», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου στους κινηματογράφους και στο HBO Max.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Michael Koryta με το ίδιο όνομα, στην ταινία πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie ως η πυροσβέστης Hannah Faber η οποία βρίσκεται μέσα σε μια πυρκαγιά που μαίνεται στην έρημο της Μοντάνα. Στην ταινία, ένας έφηβος μάρτυρας δολοφονίας, καταδιώκεται από δύο δολοφόνους, και η Faber πρέπει να τον προστατεύσει, καθώς μια δασική πυρκαγιά απειλεί να τους καταστρέψει όλους.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Taylor Sheridan, ο οποίος έπαιζε στο «Wind River» με πρωταγωνιστές την Elizabeth Olsen και τον Jeremy Renner και το «Hell or High Water», που πήρε υποψηφιότητα στα Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. Ο Sheridan έγραψε επίσης το σενάριο για το «They Who Wish Me Dead» με τους Charles Leavitt και Koryta.

Εκτός από τη Jolie, στο «Those Who Wish Me Dead» πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hoult , Tyler Perry, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Medina Senghore, Finn Little, Jake Weber, James Jordan και Tory Kittles.

Η ταινία είναι σε παραγωγή των Film Rites και Bron Studios.