Ο Sylvester Stallone δεν θα επαναλάβει τον ρόλο του Rocky Balboa στο Creed III

o-sylvester-stallone-den-tha-epanalabei-ton-rolo-tou-rocky-balboa-sto-creed-iii
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Αν και ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε ως Rocky Balboa στις δύο πρώτες ταινίες «Creed», δεν θα συνεχίσει και στο «Creed III».

Ο 74χρονος ηθοποιός κρεμάει τα γάντια του καθώς δεν θα εμφανιστεί στο επερχόμενο «Creed III» , σύμφωνα με το The Hollywood Reporter .

Ο εκπρόσωπος τύπου του ηθοποιού επιβεβαίωσε στον τύπο ότι δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία, αλλά δεν έχουν δημοσιευτεί επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση του ηθοποιού.

Ο Stallone επανέλαβε στο παρελθόν τον ρόλο του Rocky Balboa στις δύο πρώτες ταινίεςντου «Creed» , όπου υπηρέτησε ως μέντορας  του  Adonis «Donnie» Johnson Creed, γιο του πρώην αντιπάλου του, Apollo Creed, τον οποίο υποδύεται ο  Michael B. Jordan.

Το «Creed III» , το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου 2022, έχει δεσμεύσει τον 34χρονο Jordan να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ο Jordan που έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το People μαζί με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας «THR».

«Η σκηνοθεσία ήταν πάντα μια φιλοδοξία για μένα, αλλά η στιγμή έπρεπε να είναι η σωστή», δήλωσε ο Jordan. «Το Creed III είναι εκείνη η στιγμή, μια στιγμή στη ζωή μου όπου έχω μεγαλώσει, είμαι πιο σίγουροςγια το ποιος είμαι, ωριμάζω προσωπικά, μεγαλώνω επαγγελματικά και μαθαίνω από τους μεγαλύτερους όπως ο Ryan Coogler, ο Denzel Washington , και από άλλους κορυφαίους σκηνοθέτες που σέβομαι».

«Αυτό το franchise και συγκεκριμένα τα θέματα που απασχολούν το Creed III  είναι πολύ προσωπικά για μένα», πρόσθεσε ο Jordan. «Ανυπομονώ να μοιραστώ το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Adonis Creed με την ευθύνη του να είμαι σκηνοθέτης και ηθοποιός».