Η Naomi Watts στο «Goodnight Mommy»

i-naomi-watts-sto-goodnight-mommy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Naomi Watts πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και να αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή του αγγλικού remake του επιτυχημένου αυστριακού ψυχολογικού θρίλερ «Goodnight Mommy», που δημιουργήθηκε από τα Amazon Studios.

Η αρχική ταινία που κυκλοφόρησε το 2014, έγινε κλασική λατρεία και ψηφίστηκε ως η καλύτερη ξενόγλωσση ταινία από τα Academy Awards.

Ο Matt Sobel («Take Me To The River») σκηνοθετεί ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Kyle Warren. Οι David Kaplan, Joshua Astrachan, Valery Guibal και Nicolas Brigaud-Robert έχουν αναλάβει την παραγωγή. Εκτός από τη Watts, οι σκηνοθέτες της αρχικής ταινίας Severin Fiala και Veronika Franz θα λειτουργήσουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το «Goodnight Mommy» ακολουθεί τα δίδυμα αδέρφια, τα οποία, όταν τους στέλνουν για να μείνουν με τη μητέρα τους, εκπλήσσονται που την βρίσκουν με επίδεσμο, ύστερα από μια πρόσφατη επέμβαση. Καθώς η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο ασυνήθιστη, τα δίδυμα πείθονται ότι είναι απατεώνας. Η υποψία τους πυροδοτεί ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων μεταξύ της μητέρας και των παιδιών της, που τελικά εκρήγνυται με ανεπανόρθωτες και θλιβερές συνέπειες.

«Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι εκείνες που προσκαλούν το κοινό να μπει στο ταξίδι του πρωταγωνιστή τους. Στο «Goodnight Mommy», ο φόβος της εγκατάλειψης και η φοβερή συνειδητοποίηση ότι όσοι είναι κοντά μας μπορεί να μην είναι αυτοί που φαίνονται, δημιουργούν έναν εντυπωσιακό εφιάλτη. Ανυπομονώ να ολοκληρώσω  με την Amazon, αυτή τη δουλειά που πραγματικά κόβει την ανάσα», είπε ο Sobel.

Η Watts είναι δύο φορές υποψήφια για το Όσκαρ, για τα «21 Grams» του Alejandro Gonzalez Iñarritu και, του «The Impossible» του Juan Antonio Bayona.