Η μαγνητοσκόπηση για την επανένωση των «Friends» έχει ολοκληρωθεί

i-magnitoskopisi-gia-tin-epanenosi-ton-friends-exei-oloklirothei
ΤΡΙΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η πολυαγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» είναι επισήμως ένα βήμα πιο κοντά στην πολυαναμενόμενη επανένωση.

Το ίδιο το σόου επιβεβαίωσε στο Instagram το σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ότι η μαγνητοσκόπηση της σειράς έχει ολοκληρωθεί.Μοιράζοντας μια φωτογραφία του επίσημου λογότυπου της νέας σειράς, «Friends: The Reunion» το οποίο αναβοσβήνει σε μια μεγάλη οθόνη που περιβάλλεται από φώτα, ο λογαριασμός της σειράς στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έγραψε, «That’s a wrap!».

Αναφερόμενη στη φράση που έκανε διάσημο τον Matthew Perry που υποδύεται τον Chandler, ο λογαριασμός πρόσθεσε, «Θα μπορούσαμε να είμαστε ΠΙΟ ενθουσιασμένοι !;» («Could we BE anymore excited!?»). Το ειδικό reunion έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή φέτος στο HBO Max.

Όπως έχει αναφερθεί, το «Friends reunion special» δεν θα είναι η συνέχεια της κλασσικής κωμικής σειράς, αλλά θα αποτελέσει περισσότερο τη γιορτή της πολυετούς, διαχρονικής κωμικής σειράς που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια. Στα «Φιλαράκια», που έπαιζαν μεταξύ του 1994 και 2004, πρωταγωνιστούν οι Matthew Perry, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow και Matt LeBlanc.

Οι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους ίδιους χαρακτήρες των Ross, Rachel, Monica, Chandler και Joey. Όμως, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία για την επερχόμενη κυκλοφορία της σειράς.