Η Paula Abdul επιστρέφει στην οικογένεια του «American Idol»

i-paula-abdul-epistrefei-stin-oikogeneia-tou-american-idol-
ΤΡΙΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Για πρώτη φορά μετά την αναβίωση του διαγωνισμού τραγουδιού στο ABC, η Paula Abdul θα επιστρέψει ως προσκεκλημένη κριτής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της  ABC τη Δευτέρα το πρωί η Abdul θα καλύψει τη θέση του οικοδεσπότη της σειράς Luke Bryan ο οποίος βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και προς το παρόν αναρρώνει ενώ βρίσκεται σε καραντίνα.

Η θετική διάγνωση του Bryan σημαίνει ότι θα χάσει την πρώτη ζωντανή εκπομπή του «American Idol» της νέας σεζόν.

«Λυπάμαι που λέω ότι δεν θα είμαι μέρος της πρώτης ζωντανής εκπομπής του American Idol απόψε. Έχω βρεθεί θετικός στο COVID, αλλά τα πάω καλά και ανυπομονώ να επιστρέψω σύντομα », είπε ο Bryan.

Η Abdul ανήκει στους οικοδεσπότες που μεταξύ άλλων είναι η Katy Perry και ο Lionel Richie του σόου που προβάλλεται στο ABC από τις 8-10 μ.μ. ET.

Το επεισόδιο «American Idol» της Κυριακής το βράδυ σηματοδότησε το τέλος του δρόμου για οκτώ ερμηνευτές, αφήνοντας πίσω στο διαγωνισμό, τους καλύτερους 16 να ανταγωνίζονται, για το μεγάλο βραβείο. Μετά από ψηφοφορία,  10 διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν για να προχωρήσουν στους top 12. Οι έξι εναπομείναντες τραγουδιστές θα διαγωνιστούν, διεκδικώντας τις 2 τελευταίες θέσεις  στην ομάδα των 12.

Οι κορυφαίοι 16 τραγουδιστές περιλαμβάνουν τους Alanis Sophia, Alyssa Wray, Ava August, Beane, Caleb Kennedy, Casey Bishop, Cassandra Coleman, Chayce Beckham, Colin Jamieson, Deshawn Goncalves, Grace Kinstler, Graham DeFranco, Hunter Metts, Madison Watkins, Willie Spence και Wyatt Pike.

Η παραγωγή στην εκπομπή έχει ακολουθήσει τις οδηγίες σύμφωνα με το πρωτόκολλά του COVID-19 και τόσο οι τραγουδιστές και οι οικοδεσπότες όσο και οι τεχνικοί κάνουν συνέχεια τεστ για τον ιό.