Ο Dwayne Johnson για την πιθανότητα να βάλει υποψηφιότητα ως πρόεδρος

o-dwayne-Johnson-gia-tin-pithanotita-na-balei-upopsifiotita-os-proedros
ΤΡΙΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Dwayne «The Rock» Johnson ήταν πολύ κολακευμένος όταν ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που έδειξε ότι σχεδόν το 50% των Αμερικανών θα υποστήριζε τις πολιτικές του φιλοδοξίες σε περίπτωση που αποφάσιζε ποτέ να διεκδικήσει την θέση του πρόεδρου.

Την περασμένη εβδομάδα, μια δημοσκόπηση από την Piplsay, η οποία ερεύνησε πάνω από 30.000 άτομα, διαπίστωσε ότι το 46% των Αμερικανών θέλουν το επερχόμενο αστέρι του «Black Adam» να βάλει υποψηφιότητα για το υψηλότερο αξίωμα στη χώρα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που μόλις πέρασε, ο Johnson αντέδρασε στα συγκλονιστικά αποτελέσματα της έρευνας και αστειεύτηκε για την πιθανότητα να προσθέσει στο ήδη εκτεταμένο βιογραφικό του μια υποψηφιότητα για την προεδρία.

Ο πρώην αστέρας του WWE είπε ότι βρήκε τα αποτελέσματα τιμητικά και πρόσθεσε, «Δεν νομίζω ότι οι Ιδρυτές Πατέρες οραματίστηκαν ποτέ έναν μισό μαύρο μισό Σαμουά φαλακρό άντρα γεμάτο τατουάζ άντρα που του αρέσει να πίνει τεκίλα, να μπαίνει στο κλαμπ τους».

Παρά την σαρκαστική του απάντηση, ο Johnson δεν απέκλεισε το γεγονός κάποια στιγμή στο μέλλον να θέση υποψηφιότητα για προεδρία, αλλά ολοκλήρωσε τη δήλωσή του λέγοντας ότι «εάν συμβεί ποτέ, θα ήταν τιμή του να υπηρετήσει, τους ανθρώπους».

Περισσότεροι από 228 εκατομμύρια οπαδοί του στο Instagram επικρότησαν την πιθανότητα να τον ψηφίσουν, με μερικούς ακόμη και να ρωτούν τον 48χρονο τι τον εμποδίζει από το να λάβει μέρος στην πολιτική. Όσο για τον ίδιο τον  Johnson εγια το αν υπάρχει η πιθανότητα να κάνει καριέρα στην πολιτική, μόνο ο χρόνος θα δείξει.