Οι παρουσιαστές των Όσκαρ για το 2021 είναι «πραγματικοί αστέρες»

oi-parousiastes-ton-oskar-gia-to-2021-einai-pragmatikoi-asteres
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

«Υπάρχει τόσο μεγάλη λάμψη εδώ, που μπορεί να χρειαστούν γυαλιά ηλίου».

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παραγωγοί του σόου Jesse Collins, Stacey Sher και Steven Soderbergh περιέγραψαν το «πραγματικά αστρικό καστ» που θα παρουσιάσουν τα 93α ετήσια Βραβεία Ακαδημίας στις 25 Απριλίου.

Τα αστέρια που θα είναι στη σκηνή, με φακέλους στο χέρι, περιλαμβάνουν την Angela Bassett, την Halle Berry, Bong Joon Ho, Don Cheadle, Bryan Cranston, Laura Dern, Harrison Ford, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Renée Zellweger και Zendaya.

Περισσότερα ονόματα που θα πλαισιώσουν την τελετή απονομής, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η 93η τελετή βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου, και θα μεταδοθεί από πολλές τοποθεσίες  ζωντανά στο ABC 8 μ.μ. Μερικές από αυτές είναι, το Union Station Los Angeles, το Dolby Theatre στο Hollywood & Highland Center αλλά και από μία σκηνή στο Λονδίνο που μέσω δορυφόρου θα παρουσιάζει υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Στην τελετή δεν θα υπάρχει κεντρικός οικοδεσπότης, μόνο παρουσιαστές, υποψήφιοι και ιδιαίτεροι καλεσμένοι οι οποίοι θα πρέπει να ακολουθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πρόσφατα, ο Soderbergh  είχε δηλώσει στο Vanity Fair ότι «Όλοι θα υποδύονται έναν χαρακτήρα, υποψήφιοι, παρουσιαστές, θα δίνουν την αίσθηση ότι είναι χαρακτήρες μιας ταινίας. Και στο τέλος, θα ξέρετε ποιος ήταν ο καθένας και τι ήθελε. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να έχουμε μία ταινία τριών ωρών κατά τη διάρκεια της οποίας δίνονται κάποια βραβεία».