Η Natalie Portman πρωταγωνίστρια στο «Days of Abandonment»

i-natalie-portman-tha-protagonistisei-stin-tainia-tou-hbo-days-of-abandonment
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Natalie Portman έχει υπογράψει να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη παραγωγή του HBO με τίτλο «The Days of Abandonment».

Η ταινία, η οποία βρίσκεται σε προπαραγωγή, βασίζεται στο μυθιστόρημα της Elena Ferrante, «Days of Abandonment».

Στην ταινία, η Natalie Portman ενσαρκώνει την Tess, μια γυναίκα που εγκατέλειψε τα όνειρά της για μια σταθερή οικογενειακή ζωή, η οποία όμως εγκαταλείπεται από τον σύζυγό της και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Maggie Betts θα γράψει, θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την εκτέλεση της προσαρμογής. Η Natalie Portman, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τη Sophie Mas και σε συνεργασία με τη Medusa.

Τα νέα για τη συμμετοχή της Portman στην ταινία έρχονται περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της ηθοποιού, που βραβεύτηκε από την Ακαδημία, ότι θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά της Apple «Lady in the Lake», η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Laura Lipman. Η Portman θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη συνάδελφο νικήτρια Όσκαρ, Lupita Nyongo. 

Εκτός από τη νίκη της στο Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Black Swan», η Portman έχει λάβει υποψηφιότητες για βραβεία Όσκαρ για τους ρόλους της στις ταινίες «Closer» και «Jackie». Άλλοι αξιοσημείωτοι ρόλοι της περιλαμβάνουν αυτούς στις ταινίες «Léon: The Professional», την τριλογία του prequel του «Star Wars», το «V for Vendetta» και το «Annihilation».