Ο Hugh Jackman και η Laura Dern θα πρωταγωνιστήσουν στο «The Son»

o-hugh-Jackman-kai-i-laura-dern-tha-protagonistisoun-sto-the-son-laura-dern-tha-protagonistisoun-sto-the-son
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Hugh Jackman και η Laura Dern θα πρωταγωνιστήσουν στο «The Son», από τον σκηνοθέτη του «The Father», Florian Zeller και τον Christopher Hampton

Η ταινία είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Zeller και του Christopher Hampton, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για Όσκαρ για την προσαρμογή του «The Father».

Στο «The Son», ο Peter (Jackman) έχει μια πολυάσχολη ζωή με τη νέα του σύντροφο Emma και το μωρό τους. Αυτό καταρρέει όμως όταν η πρώην σύζυγός του Kate (Dern) εμφανίζεται με τον έφηβο γιο τους, Nicholas.

Από την πρώτη στιγμή που συναντούν τον Nicholas, κάτι δεν πάει καλά καθώς είναι ταραγμένος, μακρινός και θυμωμένος. Τόσο ο γιος όσο και η μητέρα χρειάζονται τη βοήθεια του πατέρα του. 

Ο Peter προσπαθεί να γίνει καλύτερος πατέρας, ψάχνοντας τρόπους για να βοηθήσει τον γιο του με κατανόηση στο τι περνάει. Όμως το βάρος της κατάστασης του Nicholas βάζει την οικογένειά του σε μια επικίνδυνη πορεία και πρέπει να κάνουν ό, τι μπορούν για να διατηρήσουν τους δεσμούς που τους συγκρατούν.

Ο Zeller είπε: «Το The Son είναι μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία που, πιστεύω, μας συνδέει όλους. Ελπίζω ότι το κοινό θα συγκλονιστεί βαθιά από το ταξίδι αυτής της οικογένειας. Τόσο ο Hugh όσο και η Laura μεταφέρουν φυσικά μεγάλη ζεστασιά, συμπόνια, καλώντας το κοινό να αγκαλιάσει και να νιώσει την κάθε στιγμή. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια ζωντανή Νέα Υόρκη. Η ταινία πρέπει να μας κάνει να καλέσουμε την οικογένεια και τους φίλους μας για να τους πούμε ότι τους αγαπάμε και ότι δεν είναι μόνοι».

Ο Zeller απολαμβάνει την αναγνώριση για την πρώτη του ταινία «The Father», που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ από τη Sony Pictures Classics στις 26 Φεβρουαρίου. Η ταινία κέρδισε δύο BAFTAs και είναι υποψήφια για έξι βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των άλλων,  για καλύτερη εικόνα, προσαρμοσμένο σενάριο, μοντάζ, σχεδιασμό παραγωγής, πρωταγωνιστικό ρόλο και υποστηρικτικό ηθοποιό.