Τον Ιούνιο έρχεται η 4η σεζόν του «Elite» στο Netflix

ton-iounio-erxetai-i-4i-sezon-tou-elite-sto-netflix-4i-sezon-tou-elite-sto-netflix
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Στις 18 Ιουνίου αναμένεται να προβληθούν τα νέα επεισόδια της 4ης σεζόν της επιτυχημένης ισπανικής σειράς του Netflix, «Elite».

Η αγαπημένη ισπανική σειρά «Elite» επιστρέφει, καθώς το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν. Το μινιμαλιστικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα επικεντρώνεται στη δυναμική των σχέσεων και περιλαμβάνει παλιούς χαρακτήρες που επιστρέφουν αλλά και νέους σε μια νέα σχολική χρονιά που ξεκινά στο Las Encinas.

Αν και το αρχικό μυστήριο γύρω από το θάνατο της Μαρίνας ( María Pedraza ) έχει λυθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι το σχολείο είναι ακόμη απαλλαγμένο από τα προβλήματα.

Η τέταρτη σεζόν θα εισαγάγει έναν νέο διευθυντή στο σχολείο, έναν επί του παρόντος ανώνυμο επιχειρηματία που ενσαρκώνεται από τον Diego Martin. Σε μια προσπάθεια να μετριάσει την τρέχουσα αντίληψη του σχολείου, θα εισαγάγει νέα μέτρα για να επιστρέψει το ίδρυμα εκεί που ήταν στο παρελθόν. Μερικοί από τους νέους μαθητές που παρευρίσκονται είναι τα παιδιά του που ονομάζονται Patrick ( Manu Rios ), Ari ( Carla Díaz ) και Mencia (Martina Cariddi). Αυτοί οι χαρακτήρες είναι αναμφισβήτητα μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες στο σόου, καθώς αναμένεται να περιπλέξουν τα πράγματα.

Για όσους είναι εξοικειωμένοι με το σόου, οι συγκρούσεις στην τάξη θα εξακολουθούν να είναι το κεντρικό θέμα, τώρα όμως είναι πιο αυξημένες λόγω του ότι το Las Encinas γίνεται ακόμη πιο προνομιούχο. Ένας νέος χαρακτήρας που φαίνεται να εντάσσεται στη μέση της σεζόν είναι ένας ανώνυμος χαρακτήρας που έπαιξε ο Pol Granch και για τον οποίο δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Όπως οι προηγούμενες, έτσι και αυτή η σεζόν θα χαρακτηρίζεται από δράμα, σεξ και τραγωδία καθώς οι εντάσεις μεταξύ των μαθητών αυξάνονται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Παρόλο που υπάρχουν μερικοί χαρακτήρες που δεν θα επιστρέψουν στη σεζόν οι θεατές μπορούν ακόμα να περιμένουν κάποια οικεία πρόσωπα όπως οι Samuel (Itzan Escamilla), Guzmán (Miguel Bernardeau), Ander (Arón Piper), Omar (Omar Ayuso), Rebeca (Claudia Salas) και Cayetana (Georgina Amorós).