Το τρέιλερ του «Game of Thrones Season 8»

to-treiler-tou-game-of-thrones-season-8
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ένα νέο τρέιλερ του «Game of Thrones Season 8», που κυκλοφόρησε στο πλαίσιο της εκπομπής «Iron Anniversary», αποτελεί μια επανάληψη των γεγονότων της τελευταίας σεζόν.

Το  trailer του Game of Thrones season 8 που μόλις κυκλοφόρησε από το HBO είναι μια επανάληψη των γεγονότων της τελευταίας σεζόν. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και παρόλο που υπάρχουν πολλά  project του Game of Thrones σε εξέλιξη, πρόσφατα υπήρξε μια φήμη για την επιστροφή της σειράς φαντασίας. Υπό το φως των πρόσφατων νέων για την κυκλοφορία της νέας σεζον, οι θαυμαστές του σόου έχουν λόγο να ξαναβρούν τον ενθουσιασμό τους.

Η σειρά του HBO γιορτάζει 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της επεισόδιο και έχει δώσει τον τίτλο «The Iron Anniversary» στη συγκυρία αυτή. 

Μεταξύ των λογαριασμών των κοινωνικών μέσων του «Game of Thrones»  που έχουν ενεργοποιηθεί για άλλη μια φορά, είναι το κανάλι τους στο YouTube. Μετά την κυκλοφορία του διαφημιστικού βίντεο «Iron Anniversary», το HBO κυκλοφόρησε νέα τρέιλερ και για τις οκτώ σεζόν του  Game of Thrones. Το νέο τρέιλερ της σεζόν 8 μπορείτε να το βρείτε στο κανάλι του Youtube των GameofThrones.