Ο Vin Diesel πιστεύει ότι ο Paul Walker του έστειλε σημάδι για τον John Cena και το «Fast and Furious 9»

-o-vin-diesel-pisteuei-oti-o-paul-walker-tou-esteile-simadi-gia-ton-John-cena-kai-to-fast-and-furious-9-paul-walker-tou-esteile-simadi-gia-ton-John-cena-kai-to-fast-and-furious-9
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Το «F9», η ένατη ταινία στο franchise «Fast & Furious», θα παρουσιάσει τον John Cena στο franchise ως τον παραμελημένο μικρότερο αδερφό του Dominic Toretto, του Vin Diesel.

Ο Diesel μοιράστηκε πρόσφατα τη σκέψη του ότι η τροπή που πήρε το cast είναι αποτέλεσμα ενός μηνύματος από τον πρώην φίλο του και τον συνεργάτη του, Paul Walker.

 «Θυμάμαι όταν αρχίσαμε να πλησιάζουμε στην παραγωγή, ο σκηνοθέτης του «F9» Justin Lin κι εγώ, όπου συζητούσαμε πόσο ωραίο θα ήταν να δημιουργήσουμε έναν νέο Toretto, τον αδελφό του Toretto», δήλωσε ο Diesel σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, σύμφωνα με το Comicbook.

«Θυμάμαι τον John Cena να μπαίνει στον βωμό του Dom, όπου πήγαινα να διαλογιστώ, να προπονηθώ και να ξεκινήσω να γίνομαι και πάλι ο Dom», συνέχισε. «Και θυμάμαι ότι ο John μπήκε και ... όσο τρελό και να ακούγεται, αισθάνθηκα σαν να τον έστειλε ο Paul Walker. Θυμάμαι να μιλάω με τον Justin εκείνο το βράδυ και να του λέω, ότι το ένστικτό και η καρδιά μου νιώθουν ότι έτσι πρέπει να γίνει».

O Cena ενώνεται με τα μέλη του cast και έρχεται στη νέα ταινία με τους Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris «Ludacris» Bridges, Nathalie Emmanuel και Jordana Brewster, μαζί με τους Sung Kang, Helen Mirren, Kurt Russell και Charlize Theron.

Το «Fast and Furious 9» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου.