Οι κληρονόμοι της Gucci για την ταινία της Lady Gaga: «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι»

i-tainia-gucci-tis-lady-gaga-sxoliazetai-apo-tous-oikogeneiakous-klironomous-tou-fashion-label-eimaste-pragmatika-apogoiteumenoi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Lady Gaga θα υποδυθεί την Patrizia Reggiani, την πρώην σύζυγο του κληρονόμου Gucci, Maurizio, η οποία καταδικάστηκε ως η ηθική αυτουργός για την δολοφονία του.

Η νέα επερχόμενη ταινία «Gucci» του Ridley Scott και της Lady Gaga τραβάει ολοένα και περισσότερο τα βλέμμα, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Μετά την Patrizia Reggiani, το θέμα της ταινίας για τον συγκλονιστικό φόνο στην οικογένεια, έχει ήδη μιλήσει εναντίον της ταινίας, ένα άλλο μέλος της οικογένειας το οποίο αμφισβητεί τις προθέσεις της επερχόμενης δουλειάς.

Η Patrizia Gucci, ένα από τα εγγόνια του Guccio Gucci, ανησυχεί ότι η ταινία θα εκθέσει την ιδιωτική ζωή των κληρονόμων της οικογένειας Gucci.

«Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους της οικογένειας», δήλωσε η Patrizia Gucci στο Associated Press. «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλουν κέρδος, για να αυξήσουν το εισόδημα του συστήματος του Χόλιγουντ .... Η οικογένειά μας έχει μια ταυτότητα, μια μυστικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να διαπεραστεί».

Το «House of Gucci» που είναι βασισμένο στο βιβλίο του 2001  «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour και Greed» από τη Sara Gay Forden, θα ακολουθήσει τη δολοφονία του Maurizio Gucci, του εγγονού του πατριάρχη Gucci και του τότε επικεφαλή του Οίκου μόδας Gucci. Η Reggiani καταδικάστηκε με την κατηγορία ότι προσέλαβε δολοφόνο για να σκοτώσει τον Maurizio και πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή για τη δολοφονία.

Η Reggiani εναντιώθηκε στο παρελθόν προς την Lady Gaga που την ενσαρκώνει στην ταινία, υποστηρίζοντας ότι η τραγουδίστρια και η ηθοποιός δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί της. «Είμαι ενοχλημένη από το γεγονός ότι η Lady Gaga με απεικονίζει στη νέα ταινία του Ridley Scott χωρίς καν να έχει την ευγένεια ή την κοινή λογική να έρθει και να με συναντήσει», δήλωσε η Reggiani στο Ansa, το ιταλικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων. 

Συνέχισε, «Δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα γιατί δεν θα βγάλω ούτε ένα ευρώ από την ταινία. Πρόκειται για κοινή λογική και σεβασμό».

«Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε καλός ηθοποιός πρέπει πρώτα να γνωρίσει το άτομο που πρόκειται να παίξει», δήλωσε, προσθέτοντας, «Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να μην επικοινωνήσει μαζί μου. Και το λέω αυτό με όλη τη συμπάθεια και εκτίμηση που έχω γι 'αυτήν».

Ο Maurizio και η Reggiani παντρεύτηκαν το 1973 και τον Μάιο του 1985, ο επιχειρηματίας άφησε τη γυναίκα του για μια νεότερη γυναίκα μετά από 12 χρόνια γάμου. Το διαζύγιο τους ολοκληρώθηκε το 1991.