Η Gal Gadot υποστηρίζει ότι η Diana ενέπνευσε την «Wonder Woman»

gal-gadot-leei-oti-i-prigkipissa-diana-enepneuse-tin-ensarkosi-tis-wonder-woman-prigkipissa-diana-enepneuse-tin-ensarkosi-tis-wonder-woman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι συγκινήθηκε από τη συμπόνια της πρώην πριγκίπισσας της Ουαλίας όταν παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Αποδεικνύεται ότι η Diana Prince είναι λίγο πιο πριγκίπισσα Diana από όσο ξέραμε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της δημοφιλούς ηθοποιού με το Vanity Fair ως μέρος ενός προ Οσκαρικού event, η  Gal Gadot μοιράστηκε ότι η ερμηνεία της ως Wonder Woman εμπνεύστηκε εν μέρει από την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana.

«Θυμάμαι ότι έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα ... και υπήρχε ένα μέρος όπου έλεγε ότι ήταν γεμάτη συμπόνια και πάντα νοιαζόταν για τους ανθρώπους», δήλωσε ο Gadot κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Vanity Fair Cocktail Hour Live! . «Και ήταν σαν ένα κουδουνάκι να χτυπούσε: ding, ding.  Αυτή θα έπρεπε να είναι η Wonder Woman που θα έχουμε».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο  το 1981 έως το 1986, όταν χώρισαν. Είναι η μητέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι και πέθανε τραγικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 ενώ κυνηγήθηκαν από παπαράτσι. Έκτοτε, η   πριγκίπισσα θεωρήθηκε από πολλούς ως style icon και πολύς κόσμος τη θυμάται για τον ακτιβισμό της.

Η Gadot παρουσιάζεται ως η πρώτη Wonder Woman, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι συμπτωματικά Diana Prince, στην ταινία «Batman v Superman: Dawn of Justice», το 2016 πριν παίξει τη Wonder Woman στη δική της ταινία και αργότερα στο «Justice League» . Η πιο πρόσφατη εμφάνισή  της ως Diana Prince ήταν στο «Wonder Woman 1984» που κυκλοφόρησε  το 2020 καθώς και στο Justice League του Zack's Snyder .

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Vanity Fair, η Gadot είπε επίσης ότι για να κάνει τη Wonder Woman σχετική με την εικόνα της πριγκίπισσας Diana, φροντίζει να «δείχνει τα τρωτά της σημεία και την καρδιά της».